Εκτύπωση

Μετά από δύο χρόνια καραντίνας οι γονείς των μαθητών τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης «βημάτισαν» ξανά στους χώρους τού Σχολείου προσκεκλημένοι παιδιών και δασκάλων την Ημέρα Επίσκεψης των Γονέων στην τάξη και απόλαυσαν ώρες μάθησης, δημιουργικότητας και συνεργασίας παρακολουθώντας το πρόγραμμα «Βημα…τί…ΖΩ στο Σχολείο».
Το πρόγραμμα εξελίχθηκε σε δύο ημέρες: την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 για τους γονείς των Α΄1, Β΄1, Γ΄2, Δ΄1, και Ε΄1 τάξεων και την Τρίτη 31 Μαΐου 2022 για τους γονείς των Α΄2, Β΄2, Γ΄1, Δ΄2 και Ε΄2 τάξεων. Κατά την επίσκεψη έγινε παρουσίαση τού διευρυμένου προγράμματος λειτουργίας τού Σχολείου, καθώς και των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων που διανθίζουν το ταξίδι μιας σχολικής χρονιάς και δίνουν πνοή ζωής, χαράς, δημιουργίας και βιωματικής μάθησης.
Οι γονείς παρακολούθησαν σε ώρα λειτουργίας το πρόγραμμα τού Σχολείου, εκτίμησαν και αποτίμησαν την ποιότητα τής παιδείας που παρέχουν τα Σχολεία τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας και είδαν πώς το παιδί τους συμμετέχει στη μαθησιακή διαδικασία, πώς συνεργάζεται με τους συμμαθητές του και πώς επικοινωνεί με τους δασκάλους του.
Τα παιδιά έζησαν μια αξέχαστη μέρα με τους γονείς τους στο Σχολείο, συμμετείχαν μαζί τους δημιουργικές δραστηριότητες και βημάτισαν χέρι-χέρι στους χώρους του παρέα με τις δασκάλες και τους δασκάλους τους!

Ακολουθεί βίντεο με στιγμές από την Ημέρα Επίσκεψης των Γονέων στο Σχολείο