Εκτύπωση
Η δασκάλα  τού Α΄Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης κ. Λένα Πανούση παρακολούθησε τα εξής επιμορφωτικά σεμινάρια:

-Κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο το εξ αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα 60 ωρών, μέσω πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, που απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και όλων των ειδικοτήτων, με θέμα: "Οργανώνοντας μια σχολική θεατρική παράσταση", στο πλαίσιο των δράσεων τής Επιστημονικής Ένωσης για την Προώθηση τής Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ).

-Στις 13 Μαίου 2022 το επιμορφωτικό διαδικτυακό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς, με θέμα «Το νου σου στο -παλιό και νέο- δάσος», που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατ. Αττικής σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Β΄και Γ΄ Αθήνας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄, Γ΄, Δ΄ Αθήνας, διά των υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

-Στις 27 Μαίου 2022 το επιμορφωτικό διαδικτυακό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς, με θέμα «Μαζί γράφουμε το μέλλον». Το σεμινάριο αυτό, που διοργανώθηκε από την BIC, στο πλαίσιο τού προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, είχε στόχο την ενίσχυση τής αισιοδοξίας των παιδιών και τη θωράκισή τους απέναντι στις δυσκολίες που έφερε η πανδημία στη ζωή τους.