Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης
Όλο και αυξάνονται οι λιλιπούτειοι αγωνιζόμενοι μοτοσυκλετιστές εντός συνόρων, αρχίζοντας να δείχνουν τα δόντια τους και εκτός συνόρων!
Με την 5η θέση στις αποσκευές του από την Ιταλία επέστρεψε ο 10χρονος Γιάννης Περιστεράς, μαθητής τού Β΄Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημνοτικού Εκάλης.
Ο αγώνας, που προσμετρούσε στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV, είχε παγκόσμιο χαρακτήρα καθώς συμμετείχαν οι καλύτεροι μικροί αναβάτες τού κόσμου και ο συναγωνισμός ήταν ιδιαίτερα έντονος. Ο Γιάννης Περιστεράς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έκανε μια σπουδαία εμφάνιση στην πίστα Franciacorta, καθώς κατάφερε ξεκινώντας από το τέλος, σε μόλις 8 γύρους που είχε διάρκεια ο αγώνας, να φθάσει μέχρι την 5η θέση!
Το εντυπωσιακό ήταν πως παρουσίασε ένα ιδιαίτερα σταθερό γυρολόγιο, ενώ οι ταχύτεροι γύροι του ήταν ίδιοι με αυτούς των αναβατών που έδιναν μάχη για το βάθρο. Αν ο αγώνας είχε ακόμα λίγους γύρους, με τον ρυθμό που είχε αποκτήσει ο μικρός ταλαντούχος αναβάτης σίγουρα θα διεκδικούσε με ιδιαίτερες αξιώσεις μια θέση στο βάθρο, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί στον επόμενο αγώνα...