Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης
Την Πέμπτη 7 Απριλίου οι μαθητές τής Α΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Σχολείου Εκάλης συμμετείχαν σε θεατρικό παιχνίδι που οργάνωσε η συγγραφέας κ. Λένα Τερκεσίδου.
Στο πλαίσιο τού μαθήματος τής Φιλαναγνωσίας είχαν διαβάσει, με τις δασκάλες τους κ.Νανούρη Παρασκευή και κ.Θεοφιλοπούλου Νινέττα, το βιβλίο τής συγγραφέως: «Ο Σάκης ο Γαλατάκης σε επικίνδυνη αποστολή», των εκδόσεων Διάπλαση
Τα παιδιά δραματοποίησαν τους ήρωες τού βιβλίου φορώντας διαφορετικά καπέλα που έφερε η συγγραφέας στην παρουσιάσή της και έτσι ζωντάνεψαν τους ρόλους τού Ντοματένιου, τής Φραουλένιας και τής Ανθρακόλα...
Μίλησαν με τη συγγραφέα για τις τροφές που βοηθούν στην καλή υγεία τού οργανισμού και για αυτές που πρέπει να καταναλώνονται με προσοχή.
Στο τέλος απονεμήθηκε το κύπελλο τού νικητή Σάκη Γαλατάκη για την επιτυχία του στον αγώνες εναντίον τού Ανθρακόλα και του Ντονατσένιου.
Οι μικροί μαθητές απόλαυσαν τη διαδραστική αυτή παρουσίαση, χάρηκαν τη συζήτηση με τη συγγραφέα και τής προσέφεραν μια υπέροχη ανθοδέσμη.