Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης
Ο Ρητορικός Όμιλος τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Λυκείου Εκάλης συμμετείχε με επιτυχία στους διασχολικούς ρητορικούς αγώνες που διοργάνωσαν το διήμερο 21-22 Ιανουαρίου 2017 τα  Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου.
Συγκεκριμένα, οι μαθητές μας έλαβαν μέρος στο ομαδικό αγώνισμα των Διττών λόγων, στο οποίο πέτυχαν δύο νίκες στους τρεις αγώνες που αγωνίστηκαν. Την ομάδα μας αποτελούσαν οι μαθήτριες τής Α΄ Λυκείου Βικτωρία Κασκαμπά, Εβιρόη Μανωλοπούλου, Θεοδώρα Μιχαλολιάκου και Χριστίνα Ψαρρά, και ο μαθητής τής Β΄ Λυκείου Άγγελος Τσιτσιριδάκης.
Στο αγώνισμα τού Προτρεπτικού λόγου συμμετείχαν οι μαθήτριες Βικτωρία Κασκαμπά, Χριστίνα Ψαρρά και Εβιρόη Μανωλοπούλου η οποία κατάφερε να προκριθεί στον τελικό τού αγωνίσματος καταλαμβάνοντας τη 2η καλύτερη θέση μεταξύ των διαγωνιζομένων.
Τέλος, στο αγώνισμα τού Αυθόρμητου Λόγου συμμετείχε με πολύ καλή παρουσία και επίδοση ο μαθητής Άγγελος Τσιτσιριδάκης.
Αξίζει να αναφερθεί η ολόψυχη προσπάθεια των παιδιών μας και η αγαστή μεταξύ τους συνεργασία σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. Τους ευχόμαστε περαιτέρω διακρίσεις και επιτυχίες και σε άλλους ρητορικούς αγώνες που θα ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά.
Τους μαθητές προετοίμασαν και συνόδευσαν οι φιλόλογοι τού Σχολείου μας κ. Μαριέττα Καλαμαρά και Μιχάλης Καπετανής.