Εκτύπωση
Το Μake-A-Wish Ελλάδος (Κάνε-Μια-Ευχή) είναι μια αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία, κορυφαία στο είδος της, που ασχολείται αποκλειστικά με τον ψυχικό κόσμο τού σοβαρά άρρωστου παιδιού.
Η κινητήρια δύναμη τού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) δεν είναι άλλη από το εκπληκτικό δυναμικό των εθελοντών που διαθέτει.
Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στηρίχτηκε στη συνεργασία και στην αφοσίωση απλών ανθρώπων κάθε ηλικίας.
Tη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 οι μαθητές τής Β΄ τάξης τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης ενημερώθηκαν από τον κ. Πατούνη, υπεύθυνο τής Μake-A-WishΕλλάδος, για τη δράση της.
Συγκεκριμένα, μέσα από προβολή, που παρουσίασε ο κ. Πατούνης στο Αμφιθέατρο των Σχολείων μας, ενημέρωσε τους μαθητές για το έργο των ανθρώπων τού Μake-A-Wish στην Ελλάδα και επικεντρώθηκε σε εκείνα τα παιδιά που μεγαλώνουν διαφορετικά από άλλα.
Σε εκείνα τα παιδιά, που καθημερινά κουβαλούν στους ώμους τους ένα δυσανάλογο βάρος για την τρυφερή ηλικία τους.
Αυτά τα παιδιά προσπαθεί να αγκαλιάσει το Make-A-Wish πραγματοποιώντας τις επιθυμίες τους και εμψυχώνοντάς τα στον δύσκολο αγώνα που δίνουν για να πετύχουν ό,τι για άλλους είναι αυτονόητο, να ζήσουν, δηλαδή, μια φυσιολογική ζωή.