Εκτύπωση

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019, και ώρα 11 π.μ., στο θέατρο των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών τής Γ΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης

Κατά την τελετή αποφοίτησης η Διευθύντρια τού Σχολείου κ. Ευδοκία Γιαννικοπούλου απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.

Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυναν η πρόεδρος τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Αγγελική Χήναρη, καθώς και o πρόεδρος τού 15μελούς Συμβουλίου Ερρίκος Γκαζέλης.
Την εκδήλωση χαιρέτισε, τέλος, και η Διευθύντρια τού Β΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Λυκείου Εκάλης κ. Ευγενία Κυριαζοπούλου.

Εν συνεχεία μαθητές τής Γ΄ τάξης παρουσίασαν μουσικά και χορευτικά δρώμενα.
Ακολούθησαν οι ηλεκτρονικές παρουσιάσεις «Τα γυμνασιακά μας χρόνια: 2016 2019» και «Περιβαλλοντικό- Πολιτιστικό Πρόγραμμα: Θράκη».

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή τίτλων σπουδών και αναμνηστικών από τη Διεύθυνση τού Σχολείου και από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Την εκδήλωση αποφοίτησης, καθώς και τις ηλεκτρονικές παρουσιάσεις επιμελήθηκαν η καθηγήτρια Αγγλικής κ. Αθηνά Γκαρμπολά, η καθηγήτρια Γερμανικής κ. Μαρία Μπούσκου και η καθηγήτρια Οικιακής Οικονομίας κ. Λουκία Σπυράτου.
Τα τραγούδια και τη μουσική επιμελήθηκαν η καθηγήτρια Μουσικής κ. Φανή Αβρανά, ενώ τα χορευτικά δρώμενα οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ. Γιάννης Βολάνης και Γεωργία Χατζηστάμου.
Την πρόσκληση επιμελήθηκε ηλεκτρονικά η καθηγήτρια Αγγλικής κ. Αθηνά Γκαρμπολά.
Το ζωγραφικό έργο τής πρόσκλησης φιλοτέχνησε η καθηγήτρια Καλλιτεχνικών κ. Ζηνοβία Κωτσοπούλου.
Τη γενική επιμέλεια τής τελετής αποφοίτησης είχε η Διευθύντρια τού Σχολείου κ. Ευδοκία Γιαννικοπούλου.

Στην τελετή παρευρέθησαν οι γονείς και οι συγγενείς των μαθητών τού Σχολείου, μέλη τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων.