Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης
Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017, και ώρα 15.15΄, στο αμφιθέατρο των Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση των διδασκόντων με τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών τής Α΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης.
Κατά τη συνάντηση, η Διευθύντρια τού Σχολείου κ. Ευδοκία Γιαννικοπούλου, φιλόλογος, αφού καλωσόρισε τους γονείς/κηδεμόνες και τους ευχήθηκε μια δημιουργική και ευχάριστη σχολική χρονιά, τους ενημέρωσε για θέματα που αφορούν στη συνολική λειτουργία τού Σχολείου.
Η σχολική ψυχολόγος κ. Μαρία Κούκνη πληροφόρησε για τον ρόλο και τη λειτουργία τής Συμβουλευτικής Υπηρεσίας των Αρσακείων Σχολείων.
Σχετικά με τον τρόπο μελέτης των μαθητών μίλησε η μαθηματικός τού Σχολείου κ. Δωροθέα Τσαντούλα.
Στο πλαίσιο αυτής τής ενημέρωσης η εκπαιδευτικός-ψυχολόγος στον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων τής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής κ. Ελένη Κουκούλη μίλησε στους γονείς των μαθητών μας με θέμα «Τι σημαίνει να έχω παιδί στην Α΄ τάξη Γυμνασίου;».
Η συνάντηση γονέων και διδασκόντων διεξήχθη σε κλίμα αγαστής συνεργασίας και ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις και σχόλια που έθεσαν οι γονείς των μαθητών μας.