Εκτύπωση

Tην Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκαν και φέτος διαδικτυακά οι Ημέρες Σταδιοδρομίας των Αρσακείων-Τοσιτσείων Γυμνάσιων Εκάλης.

Στο πλαίσιο τού Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού οι μαθητές και οι μαθήτριες τής Γ΄ τάξης παρακολούθησαν ομιλίες και παρουσιάσεις από πανεπιστημιακούς και επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων, και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί τους.

Ορισμένοι από τους ομιλητές είναι απόφοιτοι των Σχολείων μας ή γονείς μαθητών μας, οι οποίοι δέχτηκαν πρόθυμα να συνεργαστούν με τα Σχολεία μας και να παρουσιάσουν την εκπαιδευτική και επαγγελματική τους διαδρομή.

Σκοπός τής ημερίδας είναι οι μαθητές και οι μαθήτριές μας να βοηθηθούν, μέσω τής ενημέρωσής τους, στην επιλογή τής μελλοντικής εκπαιδευτικής και επαγγελματικής τους πορείας και να καταστούν παραγωγικοί επαγγελματίες.

Την ευθύνη τής διοργάνωσης είχαν οι Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας των Σχολείων κ. Ιωάννα Κούρτη και Κατερίνα Ζαχαροπούλου, με τη συνεργασία των Διευθυντριών των Γυμνασίων κ. Μαρίας-Άννας Φαφαλιού (Α΄ Γυμνάσιο) και Ευδοκίας Γιαννικοπούλου (Β΄ Γυμνάσιο).

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.