Εκτύπωση

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 η Διευθύντρια κ. Ευδοκία Γιαννικοπούλου, ο Υποδιευθυντής κ. Χρήστος Δευτεραίος και το διδακτικό προσωπικό τού Β΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης υποδέχτηκαν, στο Θέατρο των Αρσαάκείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης, τους μαθητές τής Α΄ τάξης, καθώς και τους νέους μαθητές των Β΄ και Γ΄ τάξεων, οι οποίοι συνοδεύονταν από τους γονείς τους.

Η Διευθύντρια, αφού καλωσόρισε τους μαθητές και τους γονείς τους, τους ενημέρωσε αναλυτικά για τη λειτουργία τού Γυμνασίου, καθώς και για άλλα θέματα σχετικά με την προσαρμογή των μαθητών στο σχολικό περιβάλλον.

Ο κ. Γεώργιος Γεωργουλέας, σχολικός ψυχολόγος τής Συμβουλευτικής- Ψυχολογικής Υπηρεσίας τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας,  ενημέρωσε για θέματα εφηβείας, προσαρμογής στο νέο σχολικό περιβάλλον, καθώς και για τον ρόλο τής Συμβουλευτικής-Ψυχολογικής Υπηρεσίας στα Γυμνάσια.
Επίσης, για τον Απογευματινό Όμιλο Ρητορικής τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας μίλησε η υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Ειρήνη Τσαγκαράκη, φιλόλογος.

Εν συνεχεία τα παιδιά, κατά ομάδες ξεναγήθηκαν από τους καθηγητές στις αίθουσες διδασκαλίας, στις αίθουσες καθηγητών, στο Θέατρο και στο Αμφιθέατρο, στα Εργαστήρια Φυσικής, Χημείας και Πληροφορικής, στην αίθουσα Μουσικής, στη Βιβλιοθήκη, στο Κολυμβητήριο και στους χώρους των αθλητικών εγκαταστάσεων, στο κυλικείο, καθώς και στους χώρους, όπου προαυλίζονται.
Στους χώρους τού Σχολείου ξεναγήθηκαν και οι γονείς των παιδιών.

Ολοκληρώνοντας την ενημέρωση η Διευθύντρια τού Σχολείου ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη και πρόοδο.

Πατήστε εδώ για να δείτε την παρουσίαση τής Διευθύντριας.