Εκτύπωση
Στην εορτής λήξης τού Αρσακείου-Τοσιτσείου Νηπιαγωγείου Εκάλης, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαΐου 2018, στον χώρο τού θεάτρου των Σχολείων λειτούργησε έκθεση όπου, μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να δουν τις διαθεματικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν ανά τμήμα, κατά τη διάρκεια τής σχολικής χρονιάς, στο πλαίσιο τού διαθεματικού προγράμματος με θέμα το νερό και τίτλο «Γάργαρο νερό αναβλύζει, τη ζωή μας τη φροντίζει».
Παράλληλα, στην έκθεση παρουσιάστηκαν έργα που φιλοτέχνησαν τα νήπια και τα προνήπια στο πλαίσιο τού προγράμματος τής Εικαστικής Αγωγής με θέμα «Το νερό τρέχει και κυλάει, χίλια χρώματα σκορπάει». Τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τρία διαφορετικά κινήματα και χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά εκφράστηκαν εικαστικά αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητα και την δεξιοτεχνία τους, με την καθοδήγηση τής εικαστικού κ. Μαρίνας Κοράκη.
Την ευθύνη υλοποίησης των δραστηριοτήτων τού διαθεματικού προγράμματος είχαν οι υπεύθυνες νηπιαγωγοί των τμημάτων και τον συντονισμό η κ. Κατερίνα Ζαγκανά, προϊσταμένη τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Νηπιαγωγείου Εκάλης και συντονίστρια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων.