Εκτύπωση

Στις 6 Ιουνίου 2019 οι γονείς των μικρών μαθητών των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης είδαν πόσο όμορφα περνούν παιδιά και δασκάλες στις τάξεις των Αγγλικών.

Για ακόμη μια φορά εφέτος, αφιέρωσαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες τής σχολικής χρονιάς 2018-2019 στα ανοιχτά μαθήματα Αγγλικών. Σε όλα τα τμήματα των προνηπίων και των νηπίων οι γονείς των μαθητών είχαν τη χαρά όχι μόνο να ζήσουν στιγμές από τη σχολική καθημερινότητα των παιδιών τους, αλλά και να παρακολουθήσουν πώς προσεγγίζεται η αγγλική γλώσσα στις τάξεις των Νηπιαγωγείων.

Οι μικροί μαθητές εξέπληξαν ευχάριστα το ακροατήριό τους αφού ανταποκρίνονταν με ιδιαίτερη άνεση σε όσα τους έλεγαν οι δασκάλες τους στα Αγγλικά!

Τα νήπια μάλιστα διατύπωσαν ηχηρά την οικολογική συνείδησή τους με το σύνθημα “We love our planet!”. Στη συνέχεια, με τα δρώμενο που παρουσίασαν, τόλμησαν να περιηγηθούν στο διάστημα και να δηλώσουν με θάρρος: “I was lost in space but I wasn’t afraid!”, αλλά και να δείξουν τις γνώσεις τους για τον μακρινό αυτό κόσμο λέγοντας: “Mars is red”, “Saturn with a ring” και “I waved to Uranus!”.

Τελικά, space is the limit για τους μαθητές των Νηπιαγωγείων!