Εκτύπωση

Την Τετάρτη14 Σεπτεμβρίου 2022, το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ενημερωτική ομιλία προς τους γονείς των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης, στο Αμφιθέατρο των Σχολείων.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η κ. Ζαγκανά, Συντονίστρια Νηπιαγωγείων Εκάλης . Στην ομιλία της αναφέρθηκε στους εκπαιδευτικούς στόχους, στο πρόγραμμα και τον τρόπο λειτουργίας τού Νηπιαγωγείου.


Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η κ. Γεωργακέλου Πόπη, Συντονίστρια Αγγλικής Γλώσσας, στα Αρσάκεια -Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης, η οποία εξήγησε τους στόχους και τον τρόπο διδασκαλίας τής αγγλικής γλώσσας στο Νηπιαγωγείο.

Κατόπιν στο βήμα ανέβηκε η κ. Μ. Κούκνη, ψυχολόγος και μέλος των Συμβουλευτικών Ψυχολογικών Υπηρεσιών των Αρσακείων Σχολείων.
Στην ομιλία της αναφέρθηκε στον ρόλο των Υπηρεσιών και στη βοήθεια που προσφέρεται σε μαθητές και γονείς για τη σωστή αντιμετώπιση δυσκολιών, προβλημάτων ή προβληματισμών.

Μετά την ολοκλήρωση των εισηγήσεων η υπεύθυνη τής εταιρίας catering «Γευσίνους» ενημέρωσε τους γονείς σχετικά με το παρεχόμενο μενού και τη σημασία τής υγιεινής διατροφής, με αφορμή την παροχή σίτισης στα Νηπιαγωγεία για τη φετινή χρονιά.

Η συνάντηση έληξε με την κ. Ζαγκανά να εύχεται καλή σχολική χρονιά σε γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά.