Το καλοκαίρι του 2020 θα είναι διαφορετικό από αυτό που περιμέναμε. Ευτυχώς η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει να αντικαθιστούμε πολλές από τις δραστηριότητες που κάναμε και που θα μας λείψουν, με άλλες εξίσου ενδιαφέρουσες. Η ANGLIA NL δίνει τη δυνατότητα για κάτι τέτοιο. Όσοι γονείς θα ήθελαν το παιδί τους να συμμετάσχει σε ένα θερινό σχολείο Αγγλικής, μπορούν να επιλέξουν το EU SUMMER ANGLIA MASTERCLASS 2020.
Το EU SUMMER ANGLIA MASTERCLASS 2020 διοργανώνει ζωντανές διαδικτυακές συναντήσεις στην πλατφόρμα της ANGLIA. Μαθητές και καθηγητές από την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Αγγλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ουκρανία, τη Σλοβενία και την Τσεχική Δημοκρατία μιλούν και συζητούν για ποικίλα θέματα και νέα των ημερών.
Εκπαιδευμένοι καθηγητές συντονίζουν τις συναντήσεις, κάνοντας σχόλια και δίνοντας συμβουλές. Μερικές φορές οι μαθητές ηχογραφούν Sound Bites και διαβάζουν κείμενα μεγαλοφώνως, με στόχο να βελτιώσουν την προφορά τους. Με αυτό τον διασκεδαστικό τρόπο τα παιδιά εξασκούνται στα προφορικά και συνηθίζουν να σκέφτονται και να μιλούν στα Αγγλικά. Ήδη έχουν γίνει τέτοιες τηλεσυναντήσεις με επιτυχία.

Τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο προσφέρεται πρόγραμμα τηλεσυναντήσεων με 3 συνεδρίες την εβδομάδα, σε 5 επίπεδα. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε σε ποια εβδομάδα και σε ποιο επίπεδο θέλετε να συμμετάσχετε.


Το θερινό πρόγραμμα θα αρχίσει τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, με ομάδες από 10 έως 15 μαθητές. Μπορείτε να συμμετάσχετε ως ενεργός συμμετέχων ή απλώς να ακούσετε, εάν θέλετε πρώτα να δείτε πώς είναι.

Η τιμή συμμετοχής είναι 60€ την εβδομάδα (3 συναντήσεις, 2,5 ώρες η καθεμία). Στους συμμετέχοντες δίνεται πιστοποιητικό συμμετοχής.

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ANGLIA NL.
ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε με mail στον υπεύθυνο της ANGLIA NL κ. Arnold Augustijn στην ηλ. διεύθυνση arnold@anglianetwork.eu ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ANGLIA όπου υπάρχει φόρμα εγγραφής: http://www.anglianetwork.eu/summer.html#

Επίσης για όποια ερώτηση μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλ. διεύθυνση arsakeio.anglia@gmail.com (κ. Ε. Δοδοπούλου).

Επισυνάπτονται τα προγράμματα για τα επίπεδα Αγγλικής A1-A2-B1-B2-C1.

pdfEU_MC_2020_A1.pdf

pdfEU_MC_2020_A2.pdf

pdfEU_MC_2020_B1.pdf

pdfEU_MC_2020_B2.pdf

pdfEU_MC_2020_C1.pdf

EUSAM2020 Poster final 72dpi