Εκτύπωση

Με μεγάλη συμμετοχή αποφοίτων αλλά και άλλων ενδιαφερομένων φοιτητών, τους οποίους ευχαριστούμε για τον ενδιαφέρον τους, ολοκληρώθηκε το 2ο διαδικτυακό σεμινάριο που οργάνωσε η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία με θέμα τη Γαλάζια Οικονομία.

Το Blue Economy Webinar πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο τού ευρωπαϊκού έργου Blue Generation Project που διασυνδέει 40.000 νέους από την Ευρώπη με τη Γαλάζια Οικονομία. Εμπειρογνώμονες και οργανισμοί νεολαίας συνεργάζονται για να «συστήσουν» στους νέους μεταξύ 15-29 ετών τα «επαγγέλματα της θάλασσας», όχι μόνο στους παραδοσιακούς τομείς αλλά και σε καινοτόμους κλάδους που αναζητούν υψηλής επιστημονικής εξειδίκευσης ανθρώπινο δυναμικό. Το έργο χρηματοδοτείται από τον Χρηματοδοτικό Μηχανισμό Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment). Η Μίλητος Συμβουλευτική Α.Ε. είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση τού έργου στην Ελλάδα.

blueconomy11a

Ευχαριστούμε θερμά την απόφοιτη των Σχολείων μας Μαριάννα Τερζιδάκη, ICF approved Career Coach, η οποία, σε συνεργασία με τη Μαριεύη Γκρέτση, Project Manager στη Μίλητος Συμβουλευτική Α.Ε., παρουσίασε τις επαγγελματικές διεξόδους που προσφέρει το ευρύ πεδίο τής Γαλάζιας Οικονομίας.

terzidaki blue economy1

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον δρα Διεθνούς Δικαίου και Θεσμών Γεράσιμο Ροδοθεάτο, ο οποίος μίλησε για τα ζητήματα Διακυβέρνησης των Ωκεανών και απάντησε στις ερωτήσεις των συμμετασχόντων.

Ευχαριστούμε επίσης τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας που έχουν αναλάβει τον συντονισμό αυτών των σεμιναρίων.
blueconomy13a

Μετά την πρώτη αυτή παρουσίαση, όσοι ενδιαφέρεστε για προσωπική συμβουλευτική σχετικά με τα επαγγέλματα της Γαλάζιας Οικονομίας μπορείτε να επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@bluegeneration.org