Εκτύπωση

Η Συμβουλευτική Υπηρεσία Σχολικού & Επαγγελματικού Προσανατολισμού, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις των Αρσακείων Λυκείων Ψυχικού, διοργανώνει τη Δευτέρα 21 και την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022, για δέκατη όγδοη χρονιά, ενημερωτική Εκδήλωση με τίτλο: «Σπουδές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση».

Η εκδήλωση αυτή θα διεξαχθεί και εφέτος διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας Cisco Webex Meetings, και θα την παρακολουθήσουν οι μαθητές της Γ΄ τάξης όλων των Αρσακείων Λυκείων. Η παρουσίαση των Ιδρυμάτων θα πραγματοποιηθεί από διακεκριμένους Καθηγητές Πανεπιστημίων

 
 Δείτε εδώ το πρόγραμμα των ομιλιών

Την ευθύνη για την οργάνωση και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης έχουν εκ μέρους των Σχολείων, η Διευθύντρια του Α΄ Λυκείου Αμαλία Μαυροειδή, η Διευθύντρια του Β΄ Λυκείου Δρ Νέλλη Παππά και η Διευθύντρια του Κλασικού Λυκείου Δρ Μαρίκα Δουζίνα και εκ μέρους των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών ο Παντελής Κατηνιώτης (Καθηγητής - Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, MSc, PhD) και η Κατερίνα Σουφλιά (Καθηγήτρια - Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, MSc). Την εκδήλωση θα συντονίσουν, πέραν του κ. Κατηνιώτη και της κ. Σουφλιά, η Ιωάννα Κούρτη (Καθηγήτρια - Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, MSc) και η Κατερίνα Ζαχαροπούλου (Καθηγήτρια - Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, MSc).

diimerida aei1