Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Τον προηγούμενο μήνα   Επόμενος μήνας
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 9 1 2
week 10 3 4 5 6 7 8 9
week 11 10 11 12 13 14 15 16
week 12 17 18 19 20 21 22 23
week 13 24 25 26 27 28 29 30
week 14 31

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
B΄ ενημερωτική συνάντηση γονέων και νηπιαγωγών
Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, από τις 15:30 έως τις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η B΄ ενημερωτική ευνάντηση των γονέων των μαθητών τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού με τις νηπιαγωγούς των παιδιών τους.
Στη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην τάξη όπου φοιτά το παιδί τους, οι γονείς θα συζητήσουνε -κατ’ ιδίαν- με τη νηπιαγωγό και θα ενημερωθούν σχετικά με την πρόοδό του.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων και για να αποφευχθεί -όσο είναι δυνατόν- η μεγάλη αναμονή έξω από τις τάξεις και ο συνωστισμός στους διαδρόμους, θα πρέπει οι γονείς να προσέλθουν στο Νηπιαγωγείο τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που τους έχει οριστεί.
Επισημαίνεται ότι μία εβδομάδα πριν και μία εβδομάδα μετά από κάθε προγραμματισμένη συνάντηση γονέων (δηλαδή από 9 έως 20 Δεκεμβρίου) δεν θα ισχύουν οι πρωινές ώρες συνάντησης με τις νηπιαγωγούς και τους υπεύθυνους των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων.
Την ίδια ημέρα (Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου) θα πραγματοποιηθεί και η Α΄ ενημερωτική συνάντηση των γονέων με τους υπεύθυνους των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων. Οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα -εάν το επιθυμούν- να συναντήσουν και να συζητήσουν -κατ’ ιδίαν- για τα παιδιά τους με τους υπεύθυνους των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται στο πρωϊνό-υποχρεωτικό πρόγραμμα τού Νηπιαγωγείου (δεν αφορά στους υπεύθυνους των Απογευματινών Ομίλων). Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί χωρίς συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προσέλευσης, αλλά με σειρά προτεραιότητας.
Από 15:30 έως 19:30 θα δεχθούν οι υπεύθυνοι τής Ρυθμικής-Κινητικής Αγωγής, τής Θεατρικής Αγωγής και των Φιλαναγνωστικών Δράσεων, τής Μουσικής Αγωγής, τής Ελληνικής Παράδοσης και τής Μουσειακής Αγωγής, τής Φυσικής Αγωγής και τής Αγγλικής Γλώσσας.
Οι υπεύθυνοι των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων θα βρίσκονται στις παρακάτω αίθουσες:
- στην αίθουσα Υποδιεύθυνσης η υπεύθυνη τής Ρυθμικής-Κινητικής Αγωγής κ. Σιμόνη Σταυροπούλου
- στην αίθουσα νηπιαγωγών η υπεύθυνη τής Θεατρικής Αγωγής και των Φιλαναγνωστικών Δράσεων κ. Ελένη Φλεβάρη
στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων η υπεύθυνη τής Μουσικής Αγωγής κ. Μαρινάνσυ Αγγελάκη
- στον επάνω όροφο τού Νηπιαγωγείου η υπεύθυνη τής Ελληνικής Παράδοσης και τής Μουσειακής Αγωγής κ. Ντίνα Γκαραγκάνη
Οι υπεύθυνοι των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων τής Φυσικής Αγωγής και τής Αγγλικής Γλώσσας θα δέχονται τους γονείς στο κεντρικό κτήριο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού ως εξής:
- στο εντευκτήριο – ισόγειο ο υπεύθυνος τής Φυσικής Αγωγής κ. Νίκος Μπάρλας (τμήματα νηπίων) και οι υπεύθυνες τής Αγγλικής Γλώσσας κ. Ανδρομάχη Κεσόγλου (Ν.2, Ν.5) και Άντα Μπούκη (Ν.4)
- στο γραφείο διδασκόντων 220 (Α΄ όροφος) οι υπεύθυνες τής Αγγλικής Γλώσσας κ. Κατερίνα Κυριάκη (Ν.1, Ν.3, Ν.6, Ν.7) και Ρίτσα Σπύρου (Π.1, Π.2, Π.3).
Τέλος στην αίθουσα Εκδηλώσεων και Προβολών τού Νηπιαγωγείου θα βρίσκεται υπεύθυνος των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας προκειμένου να συζητήσει με τους γονείς θέματα συμπεριφοράς τού παιδιού τους που τους απασχολούν.