Την Τρίτη 10 Μαΐου 2016 οι μαθητές τής Γ΄ τάξης τού Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης προσκάλεσαν τους συμμαθητές από την Ε΄ τάξη τού Αρσακείου Δημοτικού Θεσσαλονίκης στο Σχολείο τους για να παίξουν ομαδικά παιχνίδια στα Αγγλικά.
Την οργάνωση και ομαλή διεξαγωγή τής εκδήλωσης Arsakeio Games Day (Ημέρα Παιχνιδιών Αρσακείου) εμπνεύστηκαν και ανέλαβαν η Χρυσαλίνα Γουλή, πρόεδρος τού Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου, μαζί με τα προεδρεία των μαθητικών συμβουλίων των τελειοφοίτων μας που συνεργάστηκαν στενά και υπεύθυνα σε όλα τα στάδια: από την προετοιμασία παιχνιδιών, την κατάρτιση ομάδων, τον συντονισμό των αρχηγών κάθε δραστηριότητας, τη διευθέτηση αιθουσών μέχρι και την τακτική αναφορά στις διακριτικά επιβλέπουσες καθηγήτριες Αγγλικών κ. Άννα και Παναγιώτα Οικονόμου.
Στο οπτικοακουστικό υλικό που παραθέτουμε παρακάτω αποτυπώνεται ο ενθουσιασμός όλων των παιδιών –μικρών και μεγάλων– που συμμετείχαν, παράλληλα με την ικανοποίηση των διοργανωτών για την επιτυχία τής πρωτότυπης πρωτοβουλίας τους. Καμαρώστε τους!