Αρσάκεια Ιωαννίνων
Την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 οι μαθητές τής Στ΄ τάξης συμμετείχαν στο πρόγραμμα «JA Μore than money/ Ξοδεύοντας Έξυπνα», το οποίο διοργανώνει το ΣΕΝ (Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων)/Junior Achievement Greece www.senja.gr σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.
Την οργάνωσή του για τα Αρσάκεια Σχολεία επιμελείται η κ. Αγγελική Ζήση, νομικός και  Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητας των Αρσακείων Σχολείων και National Trainer προγραμμάτων επιχειρηματικότητας Junior Achievement.
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στον χώρο τού Σχολείου με την εθελοντική υποστήριξη τής εκπαιδευμένης εθελόντριας-επιχειρηματικού στελέχους κ. Τιτίκας Σπορίδη, Contact Center Senior Sales & Service Team Manager τής ΗSBC (παγκόσμιας χορηγού τού προγράμματος), η οποία ήρθε από την Αθήνα ειδικά για να εκπονήσει το πρόγραμμα αυτό στο Αρσάκειο Δημοτικό Ιωαννίνων.
Τα παιδιά με τρόπο βιωματικό ήρθαν σε επαφή και κατανόησαν βασικές αρχές τής οικονομίας και έννοιες, όπως: διαφήμιση, επιχείρηση, επιχειρησιακό πλάνο, καταναλωτής, κατάθεση, κέρδος, υπάλληλος, επιχειρηματίας, έξοδα, εισόδημα, ενδιαφέροντα, επαγγελματικές δεξιότητες, έρευνα αγοράς κ.ά.
Επίσης, κλήθηκαν να πάρουν έξυπνες καταναλωτικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες και να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητα αλλά και την επιχειρηματική ικανότητά τους με παιγνιώδη τρόπο.