Αρσάκεια Ιωαννίνων
facebook
instagram banner
twitter
youtube social media logo    
   ksenes glwsses gym lyk  
     banner1821
Το Αρσάκειο Ιωαννίνων αποτελεί το νεότερο μέλος της μεγάλης οικογένειας της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, η οποία από το 1836 αποτελεί «φάρο» εκπαίδευσης και πολιτισμού στη χώρα μας. Πιστό, λοιπόν, στις αξίες και τα ιδανικά που στηρίζουν την ελληνική παιδεία για δύο σχεδόν αιώνες, το Αρσάκειο Γυμνάσιο Ιωαννίνων επιδιώκει να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα διαμόρφωσης της σύγχρονης εκπαιδευτικής πραγματικότητας στην ευρύτερη περιοχή.
Ως εκ τούτου, θέτουμε ως προτεραιότητα την επίτευξη μιας σειράς αυστηρά προσδιορισμένων στόχων, οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στην μαθητοκεντρική προσέγγιση της παιδείας, αποβλέπουν στην ολόπλευρη καλλιέργεια των μαθητών, ώστε εκείνοι να αποκτήσουν τα εφόδια και τις δεξιότητες που αναγνωρίζονται ως θεμελιώδεις και ζωτικής σημασίας για τον πολίτη του σήμερα και του αύριο. Η επίτευξη των στόχων αυτών υποστηρίζεται, ενισχύεται και εν τέλει καθίσταται εφικτή αφενός μέσω των σύγχρονων διδακτικών πρακτικών και καινοτόμων διδακτικών προσεγγίσεων που αξιοποιούνται συστηματικά από τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου, αφετέρου μέσω της συμμετοχής των μαθητών μας καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους σε συνέδρια, ημερίδες, διαγωνισμούς, δράσεις, δραστηριότητες, εκπαιδευτικές επισκέψεις και προγράμματα.
Επιπλέον, το Σχολείο μας, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της εποχής μας μεριμνά για την υποστήριξη των μαθητών μας σε κάθε πτυχή του σχολικού τους βίου, ώστε τα χρόνια φοίτησης στο Σχολείο μας να μετουσιωθούν μελλοντικά σε αναμνήσεις γεμάτες χαρούμενες, όμορφες, ανέμελες στιγμές.
Για όλα τα ανωτέρω εργαζόμαστε άοκνα, με θέληση, δημιουργικότητα, μεράκι, ενθουσιασμό, και κυρίως αγάπη για τους μαθητές μας. Και είναι αυτά τα στοιχεία που ενδυναμώνουν και εξελίσσουν την σχολική μας κοινότητα∙ που την κάνουν να σφύζει από ζωή! Αυτό σημαίνει για εμάς στο Αρσάκειο Γυμνάσιο Ιωαννίνων «Σχολείο».
Για μια σύντομη παρουσίαση του Σχολείου μας, των στόχων και των βασικών του πυλώνων μπορείτε να συμβουλευτείτε το απολογιστικό φυλλάδιο στο οποίο περιλαμβάνονται οι δράσεις στις οποίες συμμετείχαν οι μαθητές μας κατά το σχολικό έτος 2021-2022.

Ανακοινώσεις Αρσακείου Γυμνασίου Ιωαννίνων

Αναγγελίες Αρσακείου Γυμνασίου Ιωαννίνων

Απρίλιος 2024
Τον προηγούμενο μήνα   Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 14 1 2 3 4 5 6
week 15 7 8 9 10 11 12 13
week 16 14 15 16 17 18 19 20
week 17 21 22 23 24 25 26 27
week 18 28 29 30