Αρσάκεια Ιωαννίνων
facebook
instagram banner
twitter
youtube social media logo    
   ksenes glwsses gym lyk  
     banner1821

Το πέρας της φετινής σχολικής χρονιάς, σηματοδοτεί και την ολοκλήρωση δέκα χρόνων λειτουργίας του Αρσακείου Γυμνασίου Ιωαννίνων, ενός Σχολείου που θέτει ως προτεραιότητα την επίτευξη μιας σειράς αυστηρά προσδιορισμένων στόχων, οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στην μαθητοκεντρική προσέγγιση της παιδείας, αποβλέπουν στην ολόπλευρη καλλιέργεια των μαθητών, ώστε εκείνοι να αποκτήσουν τα εφόδια και τις δεξιότητες που αναγνωρίζονται ως θεμελιώδεις και ζωτικής σημασίας για τον πολίτη του σήμερα και του αύριο. Η επίτευξη των στόχων αυτών υποστηρίζεται, ενισχύεται και εν τέλει καθίσταται εφικτή αφενός μέσω των σύγχρονων διδακτικών πρακτικών και καινοτόμων διδακτικών προσεγγίσεων που αξιοποιούνται συστηματικά από τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου, αφετέρου μέσω της συμμετοχής των μαθητών μας καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους σε συνέδρια, ημερίδες, διαγωνισμούς, δράσεις, δραστηριότητες, εκπαιδευτικές επισκέψεις και προγράμματα.

Επιπλέον, το Σχολείο μας, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της εποχής μας μεριμνά για την υποστήριξη των μαθητών μας σε κάθε πτυχή του σχολικού τους βίου, ώστε τα χρόνια φοίτησης στο Σχολείο μας να μετουσιωθούν μελλοντικά σε αναμνήσεις γεμάτες χαρούμενες, όμορφες, ανέμελες στιγμές.

Για όλα τα ανωτέρω εργαζόμαστε άοκνα, με θέληση, δημιουργικότητα, μεράκι, ενθουσιασμό, και κυρίως αγάπη για τους μαθητές μας. Και είναι αυτά τα στοιχεία που ενδυναμώνουν και εξελίσσουν την σχολική μας κοινότητα∙ που την κάνουν να σφύζει από ζωή! Αυτό σημαίνει για εμάς στο Αρσάκειο Γυμνάσιο Ιωαννίνων «Σχολείο».

Καλό καλοκαίρι!

Φυλλομετρήστε τις δράσεις μας πατώντας εδώ. 

Ανακοινώσεις Αρσακείου Γυμνασίου Ιωαννίνων

Αναγγελίες Αρσακείου Γυμνασίου Ιωαννίνων

Δεκέμβριος 2023
Τον προηγούμενο μήνα   Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 48 1 2
week 49 3 4 5 6 7 8 9
week 50 10 11 12 13 14 15 16
week 51 17 18 19 20 21 22 23
week 52 24 25 26 27 28 29 30
week 1 31