Αρσάκεια Ιωαννίνων
Πασχαλινά δώρα

Οι μαθητές τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων επισκέφθηκαν τους Διευθυντές των Αρσακείων Σχολείων Ιωαννίνων και τους μοίρασαν δώρα και κάρτες που οι ίδιοι κατασκεύασαν για το Πάσχα.

Επίσκεψη στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων επισκέφθηκαν το Μουσείο Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων και παρακολούθησαν πρόγραμμα για τα ζώα και τα φυτά τής λίμνης των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο τού προγράμματος δράσης τού μήνα Απριλίου, με τίτλο "Η πόλη μου".

Θεατρικό παιχνίδι "Ο Γιγαντοκυνηγός"

Η συγγραφέας Σοφία Γράμμοζη επισκέφθηκε σήμερα το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων και συζήτησε με τα παιδιά για το καινούργιο της βιβλίο με τίτλο "Ο Γιγαντοκυνηγός".

Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων

Τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων επισκέφθηκαν την εβδομάδα που πέρασε το Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων και μέσα από το πρόγραμμα "Το κουκί και το ρεβύθι" γνώρισαν τις διατροφικές συνήθειες των προγόνων μας.

Γιορτή για την επέτειο τής 25ης Μαρτίου

Τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων παρουσίασαν τους αγωνιστές τής ελληνικής επανάστασης τού 1821 σε γονείς και εκπαιδευτικούς, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, στη γιορτή που ετοίμασαν για την επέτειο τής 25ης Μαρτίου.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Γονείς στην τάξη"

Το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων πραγματοποίησε για πρώτη φορά εφέτος το πρόγραμμα "Γονείς στην τάξη" στο πλαίσιο τού διαθεματικού προγράμματος Συναισθηματικής Αγωγής "Εγώ ένας και μοναδικός".

Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Νηπιαγωγείων Ηπείρου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις των Αρσακείων Σχολείων Ιωαννίνων ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ηπείρου για τη βαθμίδα τού Νηπιαγωγείου, με τίτλο «Μια βόλτα στην πόλη μου». 

Κάλαντα στην 8η Μεραρχία Πεζικού Ιωαννίνων

Τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων, στις 21 Δεκεμβρίου 2018, γέμισαν με τις χαρούμενες φωνές τους την 8η Μεραρχία Πεζικού Ιωαννίνων, μεταφέροντας με τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα σε όλους το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων.

Επίσκεψη στο Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων

Οι μαθητές τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο τού διαθεματικού προγράμματος για τη "Σχολική ζωή στην Ευρώπη", επισκέφθηκαν το Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων και γνώρισαν τα μουσικά όργανα από διάφορες ευρωπαϊκές  χώρες.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμΕκπαιδευτικό πρόγραμμα "Από τον σπόρο στο ψωμί

Το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων επισκέφθηκαν, στις 28 Νοεμβρίου 2018, οι υπεύθυνοι τού ΚΠΕ Κόνιτσας για να παρουσιάσουν το πρόγραμμα "Από τον σπόρο στο ψωμί".