Εκτύπωση
2η θέση, με 4 στις 4 νίκες και διαφορά τερμάτων  +16, κατέλαβε η ομάδα Cristiano Ronaldo τού Γ΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης στον τελικό τής κατηγορίας Δημοτικού «WeDo 2.0 Ποδόσφαιρο». Την ομάδα, με τους μαθητές Αλέξη Λάτση, Κωνσταντίνο Πέλεκη και Σπύρο Πουνέντη, προπόνησε η κ. Τάνια Πολίτου. Από το ίδιο Σχολείο και με την ίδια προπονήτρια η ομάδα X-Wing, με τους Ηλία Μερόντη, Μίνωα Τζήμα και Παναγιώτη Χρυσάκη, κατέλαβε τη 17η θέση, ενώ την 37η θέση κατέλαβαν οι Diamond Players, με τους μαθητές Μαρία Βεντούρη (Β΄ Δημοτικό), Κωνσταντίνο Κώνστα και Αλέξανδρο Μάμαλο (Γ΄ Δημοτικό) με προπονήτρια την κ. Άντα Ξηρίδου. Όλοι οι μαθητές μας που έλαβαν μέρος στην κατηγορία αυτή φοιτούν στην Δ΄ τάξη των Αρσακείων-Τοσιτσείων Δημοτικών Εκάλης.

Στον τελικό της κατηγορίας Δημοτικού «Εποικισμός τού Άρη» τα σχολεία μας εκπροσώπησε επάξια το Αρσάκειο Δημοτικό Ιωαννίνων, με την πιο μικρή ηλικιακά ομάδα τής κατηγορίας, και κατάφερε να συμπεριληφθεί στις 20 καλύτερες πανελληνίως. Τους μαθητές τής Δ' τάξης Φίλιππο Κίτσογλου, Αλέξανδρο Λεονταρίδη, Αριστείδη Νίκου, Ευαγγελία Παπουτσή και Εμμανουήλ Παρσόπουλο, με τον βοηθό-συμμαθητή Μάξιμο Καλαντζή προπόνησε ο δάσκαλος τής Ε' τάξης τού Αρσακείου Δημοτικού Ιωαννίνων κ. Άρης Γκαρτζονίκας.

Στην κατηγορία Γυμνασίου «Βυζαντινή Αυτοκρατορία και Επικοινωνίες (Φρυκτωρίες)», για πρώτη φορά φέτος, οι 24 καλύτερες ομάδες τού Τελικού διαγωνίστηκαν και σε μία επιπλέον δοκιμασία, η οποία κληρώθηκε εκείνη τη στιγμή, και οι μαθητές έπρεπε επιτόπου να προγραμματίσουν τα ρομπότ τους για να την εκτελέσουν. Η ομάδα Dizzy Flinjas των Αρσακείων Γυμνασίων Ψυχικού, με τους μαθητές Περικλή Ματθαίου (Α΄ τάξη) και Νίκο Παπαχρήστου (Β΄ τάξη) και προπονήτρια την κ. Τάνια Πολίτου, κατέκτησαν την 11η θέση. Στη 13η και 14η θέση αντίστοιχα κατατάχτηκαν οι ομάδες των Αρσακείων-Τοσιτσείων Γυμνασίων Εκάλης Trinity Robotics, με τους μαθητές τής Α΄ τάξης Γιώργο Αδελίνη, Μαρία Μαρίνη και Χριστίνα Παπαδοπούλου, και Supreme, με τους μαθητές τής Β΄ τάξης Βασίλη Μουντζούρη, Γεράσιμο Ορφανουδάκη και Πολυξένη Πανταζίδου, με προπονητή τον κ. Ανδρέα Χατζηορφανό.

Στην κατηγορία Λυκείου τα Σχολεία μας δεν εκπροσωπήθηκαν από διαγωνιζόμενες ομάδες, αλλά από τις εκπαιδευτικούς κ. Ελισάβετ Βατουσιανού και Πωλίνα Πλουμιδάκη, οι οποίες πριν από 7 χρόνια εισήγαγαν την εκπαιδευτική ρομποτική στα Αρσάκεια Σχολεία και ως μέλη τής Κριτικής Επιτροπής αξιολόγησαν τις ομάδες Λυκείου από όλη την Ελλάδα.