Εκτύπωση

Οι απογευματινές δραστηριότητες των Αρσακείων (Όμιλοι) ξεκινούν φέτος νωρίτερα τον Σεπτέμβριο και θα έχουν και 2η ζώνη μέχρι τις 17.30, ενώ για τους μαθητές της Α' και Β' Δημοτικού δημιουργείται ζώνη "Οργάνωση Μελέτης".

Αγαπητοί γονείς,

Στα Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, πέραν τού πρωινού σχολικού προγράμματος κάθε βαθμίδας, λειτουργούν Απογευματινοί Όμιλοι τις ώρες 15.00-16.30 καθημερινά, που στοχεύουν στην καλλιέργεια των ιδιαίτερων κλίσεων κάθε μαθητή και στη μεγιστοποίηση τού δυναμικού του, προκειμένου να διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη και πολύπλευρη προσωπικότητα, ικανή να ενταχθεί επιτυχώς στο κοινωνικό «γίγνεσθαι».

Σας ενημερώνουμε ότι για τη νέα σχολική χρονιά 2022-23 προβλέπεται να δημιουργηθεί και 2η ζώνη (16:30-17.30) με δημιουργική απασχόληση για μαθητές 4-12 ετών.

Μετά τη λήξη της 2ης ζώνης δεν θα υπάρχει δυνατότητα χρήσης σχολικού λεωφορείου. Την ευθύνη παραλαβής των μαθητών από τον χώρο του σχολείου θα έχουν οι γονείς και κηδεμόνες.

Επισημαίνουμε ότι οι μαθητές που θα επιλέξουν τη 2η ζώνη πρέπει υποχρεωτικά να συμμετέχουν, την ίδια ημέρα, και σε δραστηριότητα της 1ης ζώνης.

Τη νέα σχολική χρονιά 2022-23 στους απογευματινούς ομίλους των Σχολείων Αθηνών (15:00-16:30) προβλέπεται να δημιουργηθεί και νέα δραστηριότητα «Οργάνωση Μελέτης» για μαθητές Α΄ και Β΄ Δημοτικού.

Η λειτουργία των Ομίλων Ρητορικής θα ξεκινήσει με την έναρξη του Σχολικού Έτους την εβδομάδα 12-16 Σεπτεμβρίου 2022, ανάλογα με την ημέρα που έχει ορίσει κάθε σχολείο.

Η λειτουργία των Απογευματινών Ομίλων των Σχολείων Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πάτρας και Ιωαννίνων θα ξεκινήσει την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022.

Το πρόγραμμα των ομίλων, οι αιτήσεις συμμετοχής και το κόστος συμμετοχής θα αναρτηθούν σύντομα στην ιστοσελίδα των Ομίλων: https://omiloife.arsakeio.gr

Καλό καλοκαίρι!

Φυλλομετρήστε εδώ το έντυπο σχετικά με τους Απογευματινούς Ομίλους στα Αρσάκεια

omiloi teuxos