Εκτύπωση
Σε μια ξεχωριστή Λέσχη Ανάγνωσης είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι μαθητές τού Αρσακείου Δημοτικού Πατρών και οι γονείς  τους το Σάββατο 16 Μαΐου 2015. Σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα γεμάτη χρώματα και δημιουργίες των μαθητών τού Ομίλου Καλλιτεχνικών τού Σχολείου, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί υποδέχθηκαν μοναδικές συγγραφείς: την καταξιωμένη και πολυβραβευμένη κ. Σ. Μαντουβάλου, τη γλαφυρότατη και αγαπημένη μικρών και μεγάλων κ. Ελ. Πριοβόλου, τη δροσερή και ταλαντούχα κ. Μ. Τεγογιάννη και την εξαιρετική εικονογράφο και συγγραφέα κ. Λ. Δενεζάκη.
Τα παιδιά διάβασαν παρέα με τους γονείς τους, εμπνεύστηκαν και αλληλεπίδρασαν με τις συγγραφείς, έπαιξαν με αφορμή το βιβλίο. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία για όλους! Οι ήρωες των παραμυθιών ζωντάνεψαν και ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους στον μοναδικό κόσμο τους.
«Ο χορός των ντο, ρε, μι», «Οι φορεσιές τού φεγγαριού», «Ο τρυφεράκανθος», «Το φουστάνι με τις πεταλούδες», «Καπετάν Ζωή», βιβλία εξαιρετικά που αγαπήσαν όλοι, συγγραφείς καταπληκτικές που τις θαύμασαν οι μαθητές. Ελπίζοντας ότι το χαμόγελο που χάρισε σε όλους η συμμετοχή τους στη Λέσχη Ανάγνωσης θα διαρκέσει για πολύ και θα αποτελέσει την αφορμή να καταφεύγουν τα παιδιά όλο και πιο συχνά στον μαγικό κόσμο των βιβλίων, οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί τής Λέσχης Ανάγνωσης τού Αρσακείου Δημοτικού  Πατρών θα συνεχίσουν να εργάζονται άοκνα για να μεταλαμπαδεύσουν σε όλους τους μαθητές το μήνυμα τής φιλαναγνωσίας!