Αρσάκεια Πατρών
Σε μια ξεχωριστή παράσταση είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν μαθητές τού Αρσακείου Δημοτικού Πατρών, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2015, στο συνεδριακό κέντρο τού Πανεπιστημίου Πατρών.
«Το μικρό ανθρωπάκι» τής Μαριμίλλης Ασημακοπούλου και οι πρωταγωνιστές του υπογράμμισαν τη σημασία τής αποδοχής τής διαφορετικότητας και την ανάγκη σεβασμού και προστασίας των ατόμων με αναπηρία, αγγίζοντας μικρούς και μεγάλους.
Παιδιά τού Συλλόγου «Μαχητές» μαζί με μαθητές, χορευτές και μουσικούς μάς ταξίδεψαν και μας παρέσυραν στον κόσμο τής Αγάπης, όπου κυριαρχεί η αποδοχή και ο σεβασμός. Οι μαθητές τού Σχολείου μας, ερμηνεύοντας το μελωδικό «Tamalo» τού Στ. Σπανουδάκη, το οποίο τους δίδαξε η καθηγήτρια Μουσικής τού Σχολείου κ. Πέπη Σουβαλιώτη, οδήγησαν τους «Μαχητές» πίσω στον τόπο τους προκειμένου να νικήσουν την κακία και να νιώσουν τη γλύκα τής ζωής, κοντά σε ανθρώπους που ξέρουν να αγαπούν και να σέβονται, σε έναν κόσμο όπου δε θα νιώθουν μικρά ανθρωπάκια αλλά υπέροχοι άνθρωποι με δικαίωμα στο γέλιο και τη χαρά τής ζωής.
Τα χαμόγελα των παιδιών που συμμετείχαν στην παράσταση μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε ότι ο κόσμος  θα γίνει καλύτερος και θα χωρά όλους! Καθένας σε περιβάλλον αγάπης και αποδοχής νιώθει τη χαρά τής ζωής, τη χαρά τής ανθρώπινης επικοινωνίας. Τα παιδιά που βλέπουν καθαρά, μιας και βλέπουν με τα μάτια τής καρδιάς,  δείχνουν τον δρόμο και μας υπενθυμίζουν ότι σε κάθε σχέση ο άνθρωπος γλυκαίνει μόνο όταν "πασπαλιστεί με τη ζάχαρη τής Αγάπης"!
Στο χέρι όλων είναι να μην αφήσουμε ούτε στιγμή την πίκρα τού μίσους και τής απόρριψης να πάρει το φως από το βλέμμα μας, να μην αφήσουμε ούτε στιγμή την αγάπη να εκλείψει…
 Ακολουθεί μια μικρή γεύση, από ερασιτεχνική βιντεοσκόπηση, τής παράστασης.