Αρσάκεια Πατρών
Το Αρσάκειο Γυμνάσιο Πατρών συμμετείχε δυναμικά, για τρίτη συνεχή χρονιά, στους αγώνες δρόμου με την επωνυμία "RUN GREECE Πάτρα" - "Αγώνες πόλης για όλους", την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015, με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Γεωργίου Α΄.
Στόχος των αγώνων ήταν η χαρά τής συμμετοχής, η βελτίωση τής ψυχικής και σωματικής υγείας, η μύηση των μαθητών στον αθλητισμό, η κοινωνικοποίηση των συμμετεχόντων, αλλά και η γνωριμία τους με το κέντρο τής πόλης τής Πάτρας.
Ο αγώνας αυτός είχε και κοινωνικό χαρακτήρα. Μέσα από το πρόγραμμα «Τρέχουμε όλοι για καλό σκοπό», οι διοργανωτές προσέφεραν χρήματα για κοινωνικές δράσεις τού Δήμου τής πόλη μας.
Παράλληλα, μπορέσαμε όλοι να βοηθήσουμε οικογένειες απόρων μαθητών τής πόλης μας, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα σίτισης που υλοποιούσαν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες τού Δήμου (Κ.Ο.ΔΗ.Π), σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη. Κάθε μαθητής - δρομέας, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος συμμετείχε στον αγώνα, μπορούσε να προσφέρει τρόφιμα για τον σκοπό αυτό, δίνοντας το μήνυμα: "Ολοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τους μαθητές που τα έχουν ανάγκη"
Τους μαθητές τού Αρσακείου Γυμνασίου Πατρών, που συμμετείχαν στον αγώνα, συνόδευσαν η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Ευρώπη Λώλου και ο κ. Γιώργος Θεοδωρόπουλος, μαθηματικός.