Αρσάκεια Πατρών
Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο των Σχολείων η εορταστική εκδήλωση τού Αρσακείου Γυμνασίου Πατρών για την εθνική επέτειο τής 28ης Οκτωβρίου και για την επίδοση των βραβείων – αριστείων στους πρωτεύσαντες μαθητές κατά το σχολικό έτος 2014-2015.
Η Διευθύντρια τού Γυμνασίου κ. Γεωργίου Κατερίνα παρέδωσε τη Σημαία στους σημαιοφόρους για το σχολικό έτος 2015-2016. Σημαιοφόρος ορίστηκε η μαθήτρια τής Γ΄ τάξης Μαρίλια Μαγειροπούλου και παραστάτες, επίσης από την Γ΄ τάξη, o Βλασταράς Ανδρέας, και από τους ισόβαθμους, η Έλλη Αποστολοπούλου (για τις εκδηλώσεις τής 28ης Οκτωβρίου) και ο Ιάσονας Μπατιστάτος (για τις εκδηλώσεις τής 25ης Μαρτίου 2016). Παραστάτες από τη Β΄ τάξη ορίστηκαν η Θανούλα-Δανάη Καμπέρου και η Διαμαντένια Παναγιωτοπούλου και από την Α΄ τάξη ο Ανδρέας Πετρόπουλος, ο οποίος επελέγη για το Α΄ τρίμηνο κατόπιν κληρώσεως, και ως αναπληρωματικός ο Κωνσταντίνος Καρούμπαλος. Στη συνέχεια, αφού συνεχάρη όλους τους μαθητές, απηύθυνε χαιρετισμό Σημαίας.
Τον πανηγυρικό τής ημέρας εκφώνησε η φιλόλογος τού Γυμνασίου κ. Ελένη Νικολακοπούλου, ενώ η χορωδία τού Σχολείου απέδωσε υποδειγματικά επίκαιρα τραγούδια.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν, εκτός από τους μαθητές τού Γυμνασίου και τού Λυκείου, αρκετοί γονείς των μαθητών, αλλά και απόφοιτοι.