Εκτύπωση

Στο ξεκίνημα μιας πολύ διαφορετικής σχολικής χρονιάς περιμένουμε με χαρά τους μαθητές μας να ξετυλίξουμε παρέα τα δώρα της ζωής. Γιατί ό,τι κι αν συμβαίνει εμείς και τα παιδιά μας θα εστιάζουμε στην ομορφιά της ζωής. Σε όσα «δώρα» μάς φέρνει η κάθε στιγμή, η κάθε μέρα στο σχολείο με τους συμμαθητές και τις νηπιαγωγούς μας.
Με σεβασμό, τηρώντας τις αποστάσεις και φορώντας τις μάσκες μας ετοιμαζόμαστε να ξανοιχτούμε στο ταξίδι της γνώσης εκτιμώντας το δώρο της υγείας. Μπορεί κάποιες φορές τα δώρα να μην έχουν το φανταχτερό περιτύλιγμα που προσδοκούμε, όμως πάντα μας βοηθούν να εξελισσόμαστε και να εκτιμούμε διαφορετικά όσα ίσως θεωρούσαμε δεδομένα.
Στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Πατρών φέτος θα αναζητήσουμε την ομορφιά στη φύση, στα βιβλία, στην επιστήμη, στην αλληλεγγύη, στα χρώματα και τις μελωδίες. Θα ρουφήξουμε όλες τις εμπειρίες, θα αντλήσουμε γνώσεις από τη νέα πραγματικότητα και στο τέλος θα ανοίξουμε όλοι μαζί το πελώριο δώρο που πάντα μας περιμένει στον τερματισμό!
Ατενίζοντας με παιδική αισιοδοξία τη σχολική χρονιά που ανατέλλει, είμαστε έτοιμοι να ξετυλίξουμε τα δώρα μας και χαμογελάμε στη ζωή!

Καλή σχολική χρονιά!
Με αγάπη
Οι νηπιαγωγοί και η προϊσταμένη του Αρσακείου Νηπιαγωγείου Πατρών