Εκτύπωση

Οι μαθητές τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Πατρών συμμετείχαν στη μεγαλειώδη χριστουγεννιάτικη συναυλία των Αρσακείων Σχολείων Πατρών.

Σε μια μαγική νύχτα στον ιερό ναό τού Αγίου Ανδρέα Πατρών, παρουσία τού Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Πατρών Χρυσοστόμου, αρχών και φορέων τής πόλης, εκπροσώπων τής Περιφέρειας, τής Επόπτριας των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας κ. Βασιλικής Παπαπέτρου-Μουρσελά και πλήθους κόσμου, οι μαθητές των Αρσακείων Σχολείων Πατρών απήγγειλανέψαλλαν και τραγούδησαν ύμνους και επίκαιρες μελωδίες, μεταφέροντας στους παρευρισκομένους το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων που δεν είναι άλλο από την αλληλεγγύη, την αλληλοβοήθεια, και την προσφορά στον συνάνθρωπο...
Την επιμέλεια τής εκδηλώσης για τα τμήματα του Νηπιαγωγείου, τη διδασκαλία των ύμνων, των ασμάτων και τη διεύθυνση τής χορωδίας, είχαν οι καθηγήτριες Μουσικής κ. Πέπη Σουβαλιώτη και Χαρίκλεια Λυμπεροπούλου. Υπεύθυνες των τμημάτων τού Νηπιαγωγείου ήταν οι κ. Διονυσία Αγγελοπούλου και Αλεξία Κατριμπούζα.