Αρσάκεια Ιωαννίνων

Σε μια γιορτή για τη φιλία είχαν τη χαρά να συμμετάσχουν οι μαθητές τής Β΄ τάξης τού Α΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού, στο θέατρο Τέχνης - Κάρολος Κουν, την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015. Η εκδήλωση περιελάμβανε την παρουσίαση τού διαθεματικού προγράμματος «Εγώ και συ… φίλοι στη ζωή» που αποτέλεσε το αντικείμενο μελέτης των δύο τμημάτων, με υπεύθυνες δασκάλες την κ.Εβελίνα Πολυδωροπούλου (Β΄1) και Καρολίνα Βακαλοπούλου (Β΄2).


Οι μικροί μαθητές δραματοποίησαν τρεις θεατρικές διασκευές με τίτλο «Ο συναχωμένος κόκορας», «Ένας για όλους και όλοι για έναν» και «Σ’ ένα δάσος μια φορά…», καθώς και δυο θεατρικά δρώμενα στα αγγλικά. Κοινός παρονομαστής τους ήταν οι υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις
που πρέπει να αναπτύσσουμε με τους συνανθρώπους μας και οι αξίες που τις διέπουν. Τη γιορτή πλαισίωναν τραγούδια για τους φίλους.
Στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής συνέβαλαν οι δασκάλες των τμημάτων, η θεατρολόγος κ. Ανθή Κοντού, η μουσικός κ.Φιλιππία Σακλαρίδου, οι γυμνάστριες κ. Μαρία Τσούνα και Δήμητρα Μαστοράκη, οι καθηγήτριες Αγγλικών κ. Μαριλένα Γρηγοράκη, Μαρίζα Μπουρδάκου και Άννα Φιλιππή και ο καθηγητής Εικαστικών κ. Αντώνης Στρατούδης.
Η συνεργασία δασκάλων και μαθητών δημιούργησε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που χάρηκαν μικροί και μεγάλοι.