Εκτύπωση
Στις 14 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών τής Στ΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού. Η γιορτή με τίτλο «Θάλασσά μου, εσύ ελληνική!» ήταν η παρουσίαση τού ομώνυμου πολιτιστικού διαθεματικού προγράμματος που υλοποίησαν οι μαθητές στη διάρκεια τής χρονιάς.


afisaΗ πληθωρική εικόνα τού μπλε και τού γαλάζιου τής ελληνικής θάλασσας αποτελεί πάγια έμπνευση για καταξιωμένους και διαχρονικά αναγνωρισμένους πεζογράφους και ποιητές, γνωστά έργα των οποίων δραματοποίησαν οι απόφοιτοι τής εφετινής σχολικής χρονιάς, συνδέοντας αρμονικά τον έντεχνο λόγο με τον στίχο των τραγουδιών και τη μουσική τους σύνθεση. Κατακλείδα τής γεμάτης ζωντάνιας και ρυθμό παράστασης ήταν οι κεφάτοι νησιώτικοι παραδοσιακοί χοροί.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα «λίγα λόγια από καρδιάς» που εκμυστηρεύτηκαν για να αποχαιρετήσουν με έκδηλη αγάπη τα παιδιά ο Πρόεδρος τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Πέλοπας Λάσκος, οι δασκάλες των δύο τμημάτων τής Στ΄ τάξης κ. Ε. Κατσούλη και Π. Σπυροπούλου και η Διευθύντρια τού Σχολείου κ. Αικ. Κούλη.  
Στο τέλος  τής εκδήλωσης δόθηκε στα παιδιά το Λεύκωμα  Σχολικών Αναμνήσεων, που συμπυκνώνει με τον καλύτερο τρόπο τη δημιουργική διαδρομή έξι χρόνων, πλούσια σε γνώσεις και εμπειρίες, ανυπέρβλητη σε δυνατό συναίσθημα.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το έντυπο τής αποφοίτησης. apofoit_icon