Αρσάκεια Ιωαννίνων
Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε  ο επίσημος εορτασμός για την επέτειο τής 28ης Οκτωβρίου στο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού, με τίτλο: "Η Ελλάδα μας ποτέ της δεν πεθαίνει".
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν θεατρικά δρώμενα που αναφέρονταν στο Έπος τού '40, την Κατοχή, την Αντίσταση και την Απελευθέρωση. Τα δρώμενα πλαισιώθηκαν από  επίκαιρα τραγούδια και μελωδίες, αφηγήσεις, κείμενα, ποιήματα, μαρτυρίες και αποσπάσματα από ταινίες τεκμηρίωσης.
Οι μαθητές τής Στ΄ τάξης των Αρσακείων Δημοτικών Ψυχικού βίωσαν την προετοιμασία, τις πρόβες, τις παραστάσεις αλλά περισσότερο τα γεγονότα και το άρωμα τής εποχής εκείνης και συμμετείχαν με ωριμότητα, ευαισθησία και πολύ ενθουσιασμό στον εορτασμό.
Τα τραγούδια τής χορωδίας ερμήνευσαν οι μαθητές τής Στ΄ τάξης τού Α΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού. Το θεατρικό δρώμενο παρουσίασαν οι μαθητές τής Στ΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού. Τα μουσικά κομμάτια τής ορχήστρας ερμήνευσαν οι μαθητές τής Στ΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού.
Την επιμέλεια τού θεατρικού είχαν οι δασκάλες κ. Ε. Κατσούλη και Γ. Γιαννοπούλου.
Τη δασκαλία  και τη διεύθυνση τής χορωδίας η κ. Φ. Σακλαρίδου, καθηγήτρια Μουσικής.
Τη διδασκαλία και διεύθυνση τής ορχήστρας η κ. Β. Παπαγιαννοπούλου, καθηγήτρια Μουσικής.
Τη σκηνοθεσία και τη διδασκαλία ρόλων οι κ. Μ. Κολοκοτρώνη και Δ. Τσελίκα, καθηγήτριες Θεατρικής Αγωγής.
Τα σκηνικά η κ. Μ. Ψυχάκη, καθηγήτρια Καλλιτεχνικών.
Την προβολή εικόνων και ταινίας η κ. Δ. Ανδριοπούλου, καθηγήτρια Πληροφορικής.
Τέλος, την οργάνωση και γενική επιμέλεια τής εορτής είχε η κ. Β. Ροδοπούλου, Διευθύντρια τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού.