Ορισμένα από τα θέματα που επεξεργάστηκαν οι μαθητές ήταν η καθαριότητα, η ποικιλία των γευμάτων και η αναγνώριση των διαφορετικών ομάδων τροφών.
Η επεξεργασία των παραπάνω θεμάτων εμπλουτίστηκαν με ποικίλες βιωματικές δράσεις, που στόχο είχαν οι μαθητές να κατανοήσουν την αξία τής διατροφής.
View the embedded image gallery online at:
https://www.arsakeio.gr/gr/psychico/psychico-elementary-b/ta-nea-mas/events-activities/30384-trww-swsta-4#sigProId0fdce69d6e
https://www.arsakeio.gr/gr/psychico/psychico-elementary-b/ta-nea-mas/events-activities/30384-trww-swsta-4#sigProId0fdce69d6e