Εκτύπωση

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 οι μαθητές τής Ε΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού συμμετείχαν σε εκδήλωση για την επέτειο τού Πολυτεχνείου, η οποία πραγματοποιήθηκε στον χώρο τού Γυμναστηρίου των Σχολείων.

Οι μαθητές τής Ε΄2 τάξης μέσα από θεατρικά δρώμενα ανέδειξαν τον αγώνα των φοιτητών για δημοκρατία και ελευθερία. Τα θεατρικά δρώμενα πλαισιώθηκαν από τραγούδια που τα απέδωσαν οι μαθητές τής Ε΄1 τάξης.

Ήταν μια εκδήλωση τιμής με ξεκάθαρο μήνυμα «Σημασία έχει το εμείς κι όχι το εγώ. Με τα μάτια τής ψυχής μας ανοιχτά ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για έναν κόσμο όπως κάθε παιδί τον ονειρεύεται, για έναν κόσμο όπου θα βασιλεύει η ειρήνη, η ελευθερία, η δικαιοσύνη, για ένα κόσμο πάντα φωτεινό».

Υπεύθυνη για την οργάνωση τής εορτής ήταν η κ. Νίκη Θεοδωρακοπούλου. Τη σύνθεση, τη διασκευή τού σεναρίου και τη σκηνοθεσία ανέλαβε η κ. Μόνικα Κολοκοτρώνη, τη μουσική επιμέλεια η κ. Ευγενία Βοτανοπούλου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε η κ. Μυρτώ Ψυχάκη και την προβολή των εικόνων η κ. Χρύσα Καρπούζου. Την γενική οργάνωση και τον συντονισμός είχε η Διευθύντρια τού Σχολείου κ. Βασιλική Ροδοπούλου.