Εκτύπωση
1
2a
Πατήστε τις εικόνες 
για μεγέθυνση
Αγαπημένα μου παιδιά,


Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Πώς μπορώ να ξεχάσω τόσα παιδικά χαμόγελα; Πώς μπορώ να μην σας συγχαρώ θερμά για την προσπάθειά σας; Κάνατε πολλά και σημαντικά  βήματα προόδου!

Θα σας περιμένουμε και πάλι τον Σεπτέμβριο, για να ανεβούμε μαζί ένα σκαλί ακόμα. Στην καινούρια μας όμως προσπάθεια δεν θα μας συντροφεύουν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης. Σ΄ εσάς λοιπόν, τους αποφοίτους μας, στρέφω τη σκέψη μου και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα. Να πιστεύετε στον εαυτό σας και να αγωνίζεστε με αξιοπρέπεια για καθετί που ονειρεύεστε! Τη θέση σας θα πάρουν οι νέοι μαθητές μας, τα πρωτάκια μας, τους οποίους περιμένουμε με πολλή αγάπη και ανυπομονησία.

Χαρείτε με την ψυχή σας τις ομορφιές του καλοκαιριού! Παίξτε, γελάστε, τραγουδήστε, τρέξτε ανέμελα στις δροσερές ακρογιαλιές και παραδοθείτε στην υγρή αγκαλιά της γαλανής θάλασσας! Πάρτε μαζί σας για συντροφιά ένα βιβλίο!

Πολλά ευχαριστώ σε εσάς και τους γονείς σας για τη δημιουργική συνεργασία που είχαμε και ευελπιστώ να τη συνεχίσουμε και στο μέλλον.

Καλό καλοκαίρι!
Η Διευθύντρια του Β΄  Αρσακείου Δημοτικού 
Αικατερίνη  Κούλη-Καβουκλή