Εκτύπωση



 Όσο υπάρχουν οι λέξεις προσφορά, ανιδιοτέλεια, σεμνότητα, εθελοντισμός, πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι, που με το μεγαλείο της ψυχής τους θα αφήνουν κατά μέρος το «εγώ» και θα προτάσσουν το «εμείς», αφιερώνοντας λίγο από τον χρόνο τους ή όλη τους τη ζωή, σε όσους έχουν ανάγκη.

H Ένωση «Μαζί για το Παιδί», σε μία εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη, που χάρισε μαθήματα ταπεινοφροσύνης και ζωής, απένειμε το βραβείο «Μάθημα ζωής» σε προσωπικότητες από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, οι οποίες προσφέρουν έργο στο κοινωνικό σύνολο και το βραβείο «Έργο ζωής» σε προσωπικότητες που επέδειξαν πολυετή εθελοντική δράση.

«Σήμερα γιορτάζουν δύο σπουδαίες ελληνικές λέξεις, η φιλανθρωπία και ο εθελοντισμός», παρατήρησε ο πρόεδρος της Ένωσης, ομότιμος καθηγητής Παιδιατρικής κ. Χρήστος Μπαρτσόκας. Αυτές τις λέξεις κάνουν πράξη μαθητές, δάσκαλοι και γονείς του Β΄  Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού, που τιμήθηκαν ως χορηγοί, καθώς κάθε χρόνο στηρίζουν το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Πατήστε εδώ για να δείτε το σύνολο των ιδρυμάτων που διατέθηκε το συνολικό ποσό του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού Αγάπης του 2017.