Εκτύπωση

Οι μαθητές τής Στ´ τάξης τού Γ´ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν τους μαθητές τής Α´ τάξης την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι μεγαλύτεροι μαθητές έπιασαν με περισσή αγάπη από το χέρι τα πρωτάκια και αυτά με αίσθημα εμπιστοσύνης τους ακολούθησαν, κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στο Δημοτικό Σχολείο. Τα μεγάλα παιδιά  τους έδωσαν μια συγκινητική επιστολή, ένα γράμμα φιλίας, με την υπόσχεση ότι θα είναι δίπλα στους μικρούς τους φίλους κάθε στιγμή, καθώς και έναν όμορφο σελιδοδείκτη με το όνομα τους, τον οποίο που φιλοτέχνησαν με φαντασία.

Στη συνέχεια, η Διευθύντρια τού Σχολείου κ. Στελλίνα Μέλλιου μίλησε στους μαθητές τής Α´ τάξης με λόγια γλυκά και τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα τους σε όλη τους την πορεία στο Δημοτικό. Μαζί με τις δασκάλες τής Α´ τάξης μοίρασαν στους μικρούς μαθητές ένα όμορφο και πρακτικό δώρο –ένα ισοθερμικό τσαντάκι φαγητού– για να μεταφέρουν το κολατσιό τους.

Επίσης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων τού Σχολείου  προσέφερε στους μαθητές μια κασετίνα με τα απαραίτητα “μαθητικά εργαλεία”, μολύβια, γόμα και χρώματα.

Αργότερα, οι μεγάλοι και οι μικροί μαθητές τού Σχολείου επισκέφθηκαν το υπαίθριο θεατράκι των Αρσακείων και τραγούδησαν υπό τη διεύθυνση τής καθηγήτριας Μουσικής κ. Β. Παπαγιαννοπούλου. Στον ίδιο χώρο έπαιξαν διάφορα ομαδικά αθλητικά παιχνίδια με την καθοδήγηση των καθηγητριών Φυσικής Αγωγής κ. Β. Ανδρακάκου και  Χρ. Αυλίχου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κεράσματα και με την ευχή "Καλώς ήρθατε, πρωτάκια!".