Εκτύπωση

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020  στη δροσερή αυλή τού Σχολείου μπροστά στο μεγαλοπρεπές κτήριο τού Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών τής Στ΄τάξης τού Γ΄Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού.

Οι απόφοιτοι συναντήθηκαν όλοι μαζί μετά από τρεις μήνες για να γιορτάσουν την ολοκλήρωση τής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσής τους.

Η εορταστική εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό που απηύθηναν η Διευθύντρια κ. Στυλιανή Μέλλιου, οι δασκάλες κ. Ζ. Θεοχάρη,  Δ. Ιακωβάκη, Σ. Βασιλοπούλου και ο Πρόεδρος τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Κ. Τομπούλογλου.

Στη συνέχεια οι μαθητές παρουσίασαν θεατρικό δρώμενο με θέμα τις σχολικές τους αναμνήσεις, πλαισιωμένο με απαγγελίες ποιημάτων, ελληνικά τραγούδια, παραδοσιακούς χορούς και σύγχρονες χορογραφίες.

Στο τέλος, τα παιδιά ευχαρίστησαν τους δασκάλους τους για τα σημαντικά  εφόδια που αποκόμισαν από την εξάχρονη φοίτησή τους στο Δημοτικό, αλλά και τους γονείς τους για τη στήριξη σε κάθε τους βήμα.

Κατά τη διάρκεια τής εκδήλωσης οι γονείς των αποφοίτων είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια αναδρομή τής εξάχρονης πορείας των παιδιών τους μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό τού ηλεκτρονικού λευκώματος, το οποίο προσφέρθηκε ως αναμνηστικό από το Σχολείο.

Επιπλέον στους μαθητές δόθηκε ένα αναμνηστικό λεύκωμα για να τους θυμίζει τη χρονιά τής αποφοίτησή τους αλλά και την ημερομηνία συνάντησής τους μετά από είκοσι χρόνια,  ένα μπλουζάκι, ένα mouse pad στα οποία εικονίζεται το κτήριο τού Γ΄ Δημοτικού και μια ασημένια ταυτότητα από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ορχηστρική κλασική μουσική από το Τρίο Εγχόρδων των Β. Μαζαράκη στο βιολί, Μ. Σμιρνώφ στη βιόλα και την απόφοιτη τού Σχολείου μας Α. Σμιρνώφ στο βιολοντσέλο.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού εύχεται στους αποφοίτους του καλή πρόοδο στο Γυμνάσιο!