Εκτύπωση

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, εν όψει τής εορτής των Χριστουγέννων, οι μαθητές τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού συμμετείχαν ενεργά σε πράξεις αγάπης, προσφοράς και αλληλοβοήθειας.



Η ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης ήταν συγκινητική...

Συγκεκριμένα, οι μαθητές των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων αγόρασαν βιβλιοπαραμύθια τής σειράς «Τα όνειρα τού Θοδωρή», προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την θεραπεία συντήρησης, την οποία λαμβάνει ο Θοδωρής Ντούμας, απόφοιτος των Αρσακείων Σχολείων.

Οι μαθητές τής Δ΄ τάξης συγκέντρωσαν γραφική ύλη για την "Κιβωτό τού Κόσμου" που φιλοξενεί εκατοντάδες παιδιά των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Οι μαθητές τής Ε΄ τάξης ενίσχυσαν τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι - Λίλιαν Βουδούρη» με την αγορά χειροποίητων κατασκευών, ενώ οι μαθητές τής Στ΄ τάξης συγκέντρωσαν τρόφιμα για τη "Στέγη Γερόντων Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κυψέλης", η οποία φροντίζει με σεβασμό και αγάπη οποιαδήποτε ανάγκη τους.

Ευχόμαστε ολόψυχα η γεμάτη ανιδιοτέλεια, αγάπη και ευαισθησία καλή πράξη των μαθητών μας να προσφέρει χαρά και ελπίδα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Καλά Χριστούγεννα!