Εκτύπωση

Στις 21 Δεκεμβρίου 2022 οι μαθητές και οι μαθήτριες των Γ΄ και Δ΄τάξεων τού Γ΄Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού παρουσίασαν μια λαμπερή χριστουγεννιάτικη γιορτή, στο θέατρο των Αρσακείων Σχολείων.

Ολόφωτη, η σκηνή τού θεάτρου μας γέμισε λάμψη από το αστέρι των Χριστουγέννων και από τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών μας!

Όλα μαζί, αγγελάκια, μάγοι, βοσκοί, αστέρια, καλικαντζαράκια, αγιοβασιλάκια, με τα ρυθμικά χορευτικά και τις χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες μελωδίες μάς μάγεψαν και μας χάρισαν χαρούμενες, γιορτινές στιγμές γεμάτες χρώματα, ήχους και πολύτιμα μηνύματα χαράς, αλήθειας, ελπίδας.

Τα ευφάνταστα θεατρικά δρώμενα απέδωσαν με εκφραστικότητα οι μαθητές τής Γ΄τάξης και τα τραγούδια ερμήνευσαν καταπληκτικά, με ζωντάνια και ενθουσιασμό, οι μαθητές μας τής Δ΄τάξης, υπό τη διεύθυνση τής καθηγήτριας Μουσικής κ. Μαρίνας Τζούλη.

Την επιμέλεια τής εορτής είχαν οι δασκάλες τής Γ΄τάξης κ. Νεφέλη Καρανάτσιου, Ραφαέλα Βενέρη και Κωνσταντίνα Γιακουβή.

Η διασκευή τού σεναρίου, η διδασκαλία των ρόλων και η ευφάνταστη σκηνοθεσία έγιναν από την καθηγήτρια Θεατρικής Αγωγής κ. Βασιλική Μουρίκη.

Τα σκηνικά αντικείμενα επιμελήθηκε η καθηγήτρια Καλλιτεχνικών κ. Άννα Μαρία Κουρμούλη και τα χαρούμενα χορευτικά οι καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής κ. Βάσω Ανδρακάκου και Χριστίνα Αυλίχου.