Αρσάκεια Ιωαννίνων
Η κ. Αιμιλία Καραντζούλη, δασκάλα τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού απέσπασε το 1ο βραβείο στον λογοτεχνικό διαγωνισμό μικροδιηγήματος "100 λέξεις σε 24 ώρες" ανάμεσα σε 1.267 συνολικά συμμετέχοντες.
Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το περιοδικό Fractal και την "Ανοιχτή Βιβλιοθήκη" στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017. Οι διαγωνιζόμενοι εντός 24 ωρών έπρεπε να συνθέσουν και να καταθέσουν τα έργα τους, έκτασης έως 100 λέξεων, ενώ το θέμα για την εφετινή χρονιά ήταν "Μήνυμα σε μπουκάλι".
Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν διακεκριμένοι Έλληνες συγγραφείς, μεταξύ των οποίων οι: Β. Βασιλικός, Μ. Κοντολέων, Ε. Γκίκα κ.ά.

Ακολουθεί το διήγημα τής κ. Καραντζούλη που απέσπασε το Α΄ βραβείο

"Θησαυρός"
"Θα έρθει από τη θάλασσα! Θα κρύβει το μυστικό τού θησαυρού", έτσι τού είχε πει. Μικρό παιδί συνήθιζε να περνά τα καλοκαίρια του στη Μυτιλήνη και μαζί με τον παππού να κάθεται ώρες αγναντεύοντας τη θάλασσα και να περιμένει κάτι εκεί μέσα να γυαλίζει. Πόσες φορές δεν είχε φανταστεί να βουτά όλο ορμή στα καταγάλανα νερά και να βρίσκει επιτέλους το μπουκάλι που θα 'κρυβε τον θησαυρό.
Δέκα χρόνια χωρίς τον παππού. Πώς θα μπορέσει να τού πει πως τα κατάφερε; Ενήλικος πια, βουτά στα γαλάζια νερά και βγάζει από μέσα θησαυρούς...και είναι πολλοί... και είναι παιδιά!"

Χειμώνας, 2016