Εκτύπωση
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ

Εύγε σας, ματαεύγε σας!

Η χαρά μας είναι μεγάλη. Και είναι γνωστό πως όταν μοιράζεται διπλασιάζεται!

Δύο απόφοιτοι μαθητές του Α’ Αρσακείου Γενικού Λυκείου Ψυχικού, ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου και ο Ιπποκράτης Χαλυβόπουλος, καθώς και ο μαθητής μας της Β’ Λυκείου Αριστείδης Χαλυβόπουλος, συμμετείχαν ενεργά και πρωταγωνίστησαν στην κατάκτηση των χρυσών μεταλλίων της Εθνικής Ελλάδος Εφήβων υδατοσφαίρισης και της Εθνικής Ελλάδος Νέων (ανδρών) υδατοσφαίρισης. Πρωταθλήτρια κόσμου η Εθνική Εφήβων που επικράτησε στον τελικό της Ισπανίας με 9-8 και ανέβηκε στην κορυφή του αθλήματος.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας στις 19 Αυγούστου 2018.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2018 η Εθνική υδατοσφαίρισης Νέων (ανδρών) κατέκτησε την πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μινσκ στη Λευκορωσία επικρατώντας του Μαυροβουνίου με 14-12.

Οι δύο απόφοιτοι και ο μαθητής μας απέδειξαν πως έχουν ταλέντο και καρδιά από χρυσό και ότι το μέλλον τους ανήκει. Η διευθύντρια του Σχολείου μας Αμαλία Μαυροειδή και ο Σύλλογος Διδασκόντων, στέκονται πάντοτε δίπλα τους, στηρίζοντας θερμά τις προσπάθειές τους.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μας έκαναν υπερήφανους. Οι επιδόσεις των αθλητών μας μάς δείχνουν τον δρόμο: δουλειά, σχέδιο και αξιοκρατία.

Φτάστε όπου δεν μπορείτε, παιδιά μας.

polo alykps