Αρσάκεια Ιωαννίνων
Η δρ Κατερίνα Γλέζου, καθηγήτρια Πληροφορικής – Φυσικών επιστημών στο Α΄ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού, συμμετείχε στις παρακάτω επιστημονικές διοργανώσεις-επιμορφωτικά σεμινάρια:
α) Στην ημερίδα με θέμα «Ψηφιακά Διδακτικά Σενάρια- Αποτίμηση πράξης- Βράβευση Εκπαιδευτικών-Δημιουργών Βέλτιστων Διδακτικών Σεναρίων», που πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2015 στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση, ως αξιολογήτρια διδακτικών σεναρίων.
β) Στο δίωρο βιωματικό σεμινάριο «Εισαγωγή στην ανάπτυξη 3Δ ψηφιακού εκπαιδευτικού παιχνιδιού», που πραγματοποιήθηκε στις 9 Απριλίου 2016 στο 4ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας για την αξιοποίηση των Τεχνολογιών τής Πληροφορίας και τής Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη, στη Θεσσαλονίκη.
γ) Στο επιμορφωτικό σεμινάριο «Τεχνικές διαχείρισης τάξης και αντιμετώπιση κρίσεων», που πραγματοποιήθηκε στις 20 Απριλίου 2016 στο 3ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα και διοργανώθηκε από τον Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής Β΄ Αθήνας και Ανατολικής Αττικής.
δ) Στο επιμορφωτικό σεμινάριο «Ενημέρωση σε ρομποτικές εκπαιδευτικές εφαρμογές», που πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου 2016 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού και διοργανώθηκε από τον Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής σε συνεργασία με το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Β΄ Αθήνας.
ε) Στο επιμορφωτικό σεμινάριο «Workshop μικροελεγκτών Arduino» που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου 2016 στο 4ο Γενικό Λύκειο Αλίμου, στο πλαίσιο τής προώθησης τού Μαθητικού Διαγωνισμού Διαστημικής CanSat in Greece 2017, και διοργανώθηκε από το IEEE NTUA Student Branch.