Εκτύπωση

Ο μαθητής τής Α΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού Έκτορας Ηλιόπουλος προκρίθηκε στον τελικό γύρο τής 3ης Οικονομικής Ολυμπιάδας!

Το Β΄ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού, αφού έλαβε το 2ο Βραβείο μεγαλύτερης συμμετοχής στον διαγωνισμό τής Οικονομικής Ολυμπιάδας, και 5 μαθητές και μαθήτριές του προκρίθηκαν με υψηλές επιδόσεις στον προκριματικό γύρο, κατάφερε να ανέβει και στο επόμενο σκαλοπάτι τού τελικού γύρου.

Οι πέντε μαθητές και μαθήτριες που προκρίθηκαν στον περιφερειακό γύρο είναι οι: Αθηνά Σουρίλου (Γ΄7), Γεράσιμος Βαλσαμής (Α΄1), Κωνσταντίνος Μαρκάτος (Γ΄7), Έκτορας Ηλιόπουλος (Α΄2) και Επαμεινώνδας-Ευστάθιος Θεοδωρόπουλος (Α΄2).

Οι μαθητές και οι μαθήτριες με τις δέκα καλύτερες επιδόσεις στον τελικό γύρο θα λάβουν τιμητική διάκριση και θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας για τη συμμετοχή στη Διεθνή Ολυμπιάδα.

Υπεύθυνες για τον συντονισμό και τη συμμετοχή των μαθητών και των μαθητριών στον διαγωνισμό τής Οικονομικής Ολυμπιάδας ήταν η καθηγήτρια Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών κ. Δήμητρα Χατζηαγγελάκη και η Διευθύντρια κ. Νέλλη Παππά.

Η προετοιμασία των μαθητών και μαθητριών τής Γ΄ τάξης και των Α΄1, Α΄3, Α΄4 τμημάτων τής Α΄ τάξης πραγματοποιήθηκε από την κ. Δ. Χατζηαγγελάκη, και των μαθητών και μαθητριών τού Α΄2 τμήματος  από την καθηγήτρια Κοινωνικών Επιστημών κ. Άννα Μαυροειδή.

Υπεύθυνη για την τεχνική υποστήριξη τής διεξαγωγής τού διαγωνισμού ήταν η καθηγήτρια Πληροφορικής κ. Δήμητρα Ραμπαούνη.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες για τις επιτυχίες τους και, ιδιαίτερα, στον μαθητή Έκτορα Ηλιόπουλο που προκρίθηκε στον τελικό γύρο.
Τού ευχόμαστε καλή επιτυχία στο τελικό στάδιο τού Εθνικού Διαγωνισμού Οικονομικής Ολυμπιάδας!
Είμαστε υπερήφανοι και τον στηρίζουμε ολόψυχα στο επόμενο βήμα του!