Εκτύπωση

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τη μαθητική κοινότητα τού Β΄Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού.

Στον διάδρομο τού β΄ορόφου, έξω ακριβώς από το Γραφείο Καθηγητών και το Γραφείο Υποδιεύθυνσης και Διεύθυνσης, το εργατοτεχνικό προσωπικό τής Φ.Ε. είχε εγκαταστήσει, με πρωτοβουλία τής Διευθύντριας κ. Νέλλης Παππά και τη φροντίδα των εκπαιδευτικών κ. Γιάννη Καργάκου και Παναγιώτη Χαλκιαδάκη, οθόνη στην οποία θα προβάλλονται βίντεο με ιστορικό χαρακτήρα, καθώς και βίντεο με πεπραγμένα τού Σχολείου (εξορμήσεις, διδακτικές επισκέψεις, συμμετοχές μαθητών και μαθητριών σε συνέδρια και άλλες εκπαιδευτικές δράσεις).

Ο χώρος στον οποίο βρίσκεται η οθόνη αποτελεί έναν από τους πιο πολυσύχναστους χώρους τού Σχολείου και χώρο στον οποίο περνούν οι επισκέπτες μας.

Στο πλαίσιο σχεδίου δράσης για το σχολικό έτος 2022-2023, που αφορά την ευαισθητοποίηση τής μαθητικής κοινότητας πάνω σε ιστορικά θέματα και την καλλιέργεια με βιωματικό τρόπο ιστορικής συνείδησης, ο φιλόλογος κ. Γιάννης Καργάκος έχει ήδη ετοιμάσει σειρά από σύντομα βίντεο που αναφέρονται σε ποικίλα ιστορικά θέματα και θα προβάλλονται στην οθόνη για όποιον επιθυμεί να τα παρακολουθήσει.