Αρσάκεια Ιωαννίνων

Μαθητές και οι μαθήτριες τής Γ΄ τάξης τού Προσανατολισμού Οικονομίας και Πληροφορικής τού τμήματος Γ΄7 τού Β΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού συμμετείχαν στον Διεθνή Διαγωνισμό Φωτογραφίας "Econ Frame" που διοργανώνει το CORE Econ και διεξάγεται στο πανεπιστημιακό κολλέγιο τού Λονδίνου UCL από το 1919.

Ο τίτλος τού διαγωνισμού ήταν: «Αποτυπώστε τα Οικονομικά σε ένα στιγμιότυπο».

Σύμφωνα με τους κανόνες τού διαγωνισμού, οι μαθητές και οι μαθήτριες όφειλαν να απαθανατίσουν φωτογραφικά ένα στιγμιότυπο και να δώσουν έναν τίτλο και μια περίληψη, έως και 150 λέξεις, που να εξηγεί πώς σχετίζεται η φωτογραφία με την έννοια τής "οικονομίας".

Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευθούν και θα αναρτηθούν στο CORE Econ.
Το CORE Econ είναι μια εξαιρετική διεθνής εκπαιδευτική πλατφόρμα που χρησιμοποιείται σήμερα από τουλάχιστον 389 πανεπιστήμια, από πολλές προηγμένες εκπαιδευτικά χώρες.

Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας συμμετείχαν με μια φωτογραφία με τίτλο: “What does the future hold for us?” 

Μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία:

image001

, μαζί με την περίληψη που τη συνοδεύει στα Αγγλικά εδώ.


Οι μαθητές και οι μαθήτριές που συμμετείχαν είναι οι: Κοντοπάνος Αδάμ, Μουρατάϊ Ανδριάνα-Βιολέτα, Μυλωνάς Κυριάκος, Παρίση Χρυσούλα-Δέσποινα, Σουρίλου Αθηνά και Ταμπάκου Αλεξάνδρα.

Υπεύθυνη καθηγήτρια τού συγκεκριμένου εγχειρήματος ήταν η καθηγήτρια Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών κ. Δήμητρα Χατζηαγγελάκη.