Εκτύπωση
Η κ. Δήμητρα Χατζηαγγελάκη, καθηγήτρια Πολιτικών και Νομικών Επιστημών του Β΄Αρσακείου  Λυκείου Ψυχικού, η οποία έχει βραβευθεί από τον «Θεσμό Αριστείας και Ανάδειξης Καλών Πρακτικών στην Πρωτοβάθμια και  Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», για το εκπαιδευτικό έργο : «Επιχειρηματικό Σχέδιο – Εικονική Επιχείρηση» κατά το σχολικό έτος 2011-2012, τιμήθηκε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η τελετή έλαβε χώρα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα «Jacqueline de Romilly» του Υπουργείου Παιδείας, στις 29 Νοεμβρίου 2013.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Αθανάσιος Κυριαζής, ο Πρόεδρος του ΙΕΠ και  Ειδικός Γραμματέας της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σωτήριος Γκλαβάς, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Κεντρικής Επιστημονικής Επιτροπής Αξιολόγησης, Προϊστάμενοι Διευθύνσεων και Διευθυντές Εκπαίδευσης, Σχολικοί Σύμβουλοι, βραβευμένοι εκπαιδευτικοί των ετών 2011, 2012, 2013 κ.ά.

Στόχος της δράσης του
«Θεσμού Αριστείας και Ανάδειξης Καλών Πρακτικών στην Πρωτοβάθμια και  Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» είναι η αξιοποίηση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας που αναπτύσσεται στα σχολεία, ως βάση για τον εμπλουτισμό και την ενδυνάμωση του εκπαιδευτικού έργου μέσα από την επιβράβευση και τη δημόσια ανάδειξη «βέλτιστων πρακτικών» της μαθησιακής διαδικασίας.
Οι καλές πρακτικές, όπως αναδεικνύονται μέσα από τη διαδικασία αυτής της δράσης, αναρτώνται στον ιστότοπο «Αριστεία και Καινοτομία» του Υ.ΠΑΙ.Θ. (αποθετήριο καλών πρακτικών
http://excellence.sch.gr), που αποτελεί δεξαμενή άντλησης ιδεών για όλους τους ενδιαφερόμενους.
Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης τυπώθηκε βιβλιόδετο έντυπο, το οποίο περιέχει τα 309 έργα που διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν στην τριετή περίοδο υλοποίησης του Θεσμού της Αριστείας (2010-2011, 2011-2012 και 2012-2013).