Αρσάκεια Ιωαννίνων
Οι μαθήτριες τού Α΄ Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού που είχαν συμμετάσχει στη θεατρική παράσταση «Κουαρτέτο Μουρσελά» συνάντησαν τον κ. Κ. Μουρσελά, συγγραφέα των μονόπρακτων που παρουσίασαν, την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 σε μια όμορφή βραδιά που διοργανώθηκε στο βιβλιοπωλείο Ιανός στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Συναντήσεις με συγγραφείς».
Τον κ. Μουρσελά πλαισίωσαν ο κ. Γ. Νταλάρας, που τραγούδησε μοναδικά το τραγούδι «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά», με το οποίο επενδύθηκε μουσικά η τηλεοπτική μεταφορά τού ομώνυμου μυθιστορήματος τού κ. Μουρσελά, και ο ηθοποιός κ. Γ. Μιχαλακόπουλος, που υποδυόταν τον Σόλωνα στην τηλεοπτική σειρά «Εκείνος κι Εκείνος» και που αναφέρθηκε στις συνθήκες κάτω από τις οποίες την εποχή τής δικτατορίας δημιουργήθηκε η σειρά αυτή.
Ο κ. Μουρσελάς απάντησε στις ερωτήσεις τού δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού κ. Ν. Θρασυβούλου και μίλησε με αφοπλιστική απλότητα και ειλικρίνεια για τα παιδικά του χρόνια, τη μύησή του στη λογοτεχνία και την τέχνη, την προσωπική του ζωή και τις απόψεις του για την αποστολή τού λογοτέχνη.
Οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον κ. Μουρσελά και να συνομιλήσουν μαζί του για τα έργα του και την εμπειρία τής θεατρικής παράστασης.
Τις μαθήτριες συνόδευαν οι γονείς τους και οι φιλόλογοι κ. Ε. Ταμπακάκη (Διευθύντρια) και Μ. Δουζίνα.