Εκτύπωση
Την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 οι μαθητές και των τριών τάξεων τού Α΄ Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού συγκεντρώθηκαν στο θέατρο για μια δίωρη συνάντηση, που περιελάμβανε ποικίλες παρουσιάσεις και τις απονομές πτυχίων.
Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την προσευχή δόθηκαν τα πτυχία στους μαθητές που πέτυχαν στις εξετάσεις των ΑγγλικώνΓαλλικών και Γερμανικών (περίοδος Μαΐου-Ιουνίου).
Σημειώνουμε ότι η επιτυχία τού Σχολείου μας άγγιξε το ποσοστό τού 95%.
Ακολούθησε παρουσίαση από την καθηγήτρια κ. Μ. Μαρίν για την προέλευση τής Αγγλικής γλώσσας, στο πλαίσιο εορτασμού τής Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών, καθώς και για το διετές πρόγραμμα ERASMUS+, που υλοποιεί το Σχολείο μας, σε συνεργασία με άλλες 5 ευρωπαϊκές χώρες.
Οι μαθητές παρακολούθησαν το έως τώρα ταξίδι τής ομάδας, που ασχολείται με το θέμα «Music Connects Europe», μέσα από έρευνα αλλά και πολλές βιωματικές δράσεις και επαφή με μαθητές και εκπαιδευτικούς τού εξωτερικού.
Τέλος, η υπεύθυνη των Απογευματινών Ομίλων κ. Αγγελοπούλου παρουσίασε τα προγράμματα και τα μαθήματα που υλοποιούνται μετά το τέλος τού σχολικού ωραρίου και προσκάλεσε όλους τους μαθητές να διευρύνουν τα ενδιαφέροντά τους και να αναζητήσουν τις κλίσεις και τα ταλέντα τους.